Prodej bytu 4+kk, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Rybova, 105 m2

Rybova, Nový Hradec Králové

13 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 64 337 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRybova, Nový Hradec Králové
ID211-NP03988
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná105 m2
Patro4. z 4
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy719 m2
Podlahová plocha105 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Ve výhradním zastoupení naší společnosti RE/MAX Future Vám nabízíme ke koupi prostorný a světlý byt o dispozici 4+kk, s podlahovou plochou 105 m² a jedinečnou terasou o rozloze 122m², který se nachází v atraktivní lokalitě ulice Rybova v Hradci Králové. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve 4. podlažním domě s výtahem.

Tento byt se skládá ze vstupní chodby, prostorné obytné kuchyně (35,8 m²), tří samostatných pokojů (13,6 m², 13,7 m² a 16,5 m²), šatny, koupelny s vanou a toaletou, koupelny se sprchovým koutem, samostatného WC a velkolepé terasy (122 m²). K bytu náleží také komora na patře (3,3 m²).
Dominantou tohoto bytu je vzdušná obytná kuchyň se vstupem na terasu, vybavená moderní kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči – digestoř, elektrická trouba s varnou deskou. Na terasu je možný vstup také ze dvou samostatných pokojů, což zajišťuje maximální komfort a soukromí.
K bytu náleží garážové stání v prvním nadzemním podlaží domu za cenu 500.000,- Kč. Garážové stání není zahrnuto v inzerované ceně bytu.
Podlahy plovoucí (obytné místnosti), dlažba (koupelna, chodba, WC a komora). Vytápění dálkové – Elektrárna Opatovice. Dům byl zkolaudován v roce 2009.

Průkaz energetické náročnosti budovy – třída C.

Tato lokalita nabízí unikátní propojení městského bydlení a přírody. V místě je veškerá občanská vybavenost - v docházkové vzdálenosti od domu je například restaurace, pekárna, masna, vinotéka, OC Futurum, pošta, školky a základní škola. Snadná dopravní dostupnost do centra města (zastávka MHD – linka 21). Blízkost novohradeckých lesů přímo vybízí k trávení volného času v přírodě (stezky pro pěší, kolo, in-line, tenisové kurty, Rytířské hradiště, lanové centrum v korunách stromů – Park Na Větvi, obora s daňky a divokými prasaty, venkovní ohniště, atd).

Pro více informací a sjednání prohlídky nás kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Hradci Králové.