Prodej bytu 3+1, Hradec Králové, třída Edvarda Beneše, 98 m2

třída Edvarda Beneše, Hradec Králové

6 950 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 33 122 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresatřída Edvarda Beneše, Hradec Králové
ID11039
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná98 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Chcete vlastnit byt s prostornou a moderní kuchyní?
Vaříte si doma rádi v příjemném prostředí?
Nebo hledáte bydlení v univerzitním městě, třeba pro své děti?
Nebo poptáváte příjemné rodinné bydlení, kde máte vše na dosah ruky?
Pro všechny tu máme řešení.
Byt pro Vás je čistě vymalovaný, vyklizený a čeká na nové majitele, ihned k nastěhování.
Exkluzivně nabízíme k prodeji pěkný slunný a prostorný byt 3+1 v Hradci Králové, na Moravském Předměstí. Byt o orientační výměře 98 m² se nachází ve 12. patře revitalizovaného panelového domu (bytový dům má 13.pater a do 12.patra jezdí moderní výtah). Byt je v dobré kondici a řádně udržovaný a spravovaný, po 2. majiteli.
Byt je po zdařilé rekonstrukci z roku 2012, která zahrnovala modernizaci kuchyně, koupelny, elektroinstalace, rozvodů vody a zavedení internetu do všech místností. Každý pokoj má svůj vlastní vstup na lodžii, což zajišťuje dostatek světla a prostoru k relaxaci. V bytě nechybí ani technická místnost a vestavěné skříně, které poskytují praktický úložný prostor.
Dispozičně je byt řešen velice prakticky. Z prostorné chodby se vchází samostatnými dveřmi do všech místností a z chodby projdete chodbou rovněž přímo do kuchyně, žádné nežádoucí procházení přes další místnosti. Samostatné WC, koupelna s rohovou vanou.
Bytová jednotka je nabízena včetně kompletně vybavené kuchyně (vestavěné spotřebiče, lednice, plynový sporák)
K bytu náleží sklepní kóje a možnost využití společné kolárny a sušárny.
Velkým benefitem je i možnost levného pronájmu zastřešeného a uzamykatelného parkovacího místa pro osobní automobil, přímo v podzemním prostoru bytového domu.
V blízkém okolí naleznete úplnou a kompletní občanskou vybavenost, škola, školka, zdravotnické zařízení, obchody všeho druhu, kavárna, restaurace. Autobusová zastávka je hned před domem.
Z jedné lodžie bytu vidíte nejen na centrum města, ale pokud projdete chodbou, už koukáte na les a v dálce na Orlické hory. Přímo u domu je dostatek zeleně pro relaxaci, sport i volnočasové aktivity.
Díky poloze bytového domu je tato bytová jednotka velmi žádanou volbou pro rodinné bydlení i jako investice do budoucna, prostě Hradec Králové.
Nabízíme kvalitní právní servis i pomoc s financováním kupní ceny nemovitosti.
Těším se na prohlídky s Vámi, se všemi zájemci.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!