Prodej rodinného domu, Svitavy, Gorkého, 130 m2 (ID: 1341594)

Gorkého, Svitavy - Předměstí

4 350 000 Kč
/za nemovitost
Náš finanční specialista vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto domu.
Hypotéka od 20 731 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaGorkého, Svitavy - Předměstí
IDPM240614
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná130 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti169 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Svitavách

Popis

Dobrý den,
rád bych vám dnes představil tento rodinný dům ve Svitavách s malou, leč velice útulnou zahrádkou. Historie tohoto domu sahá až do 50. let minulého století. Nachází se na klidném místě, v okrajové části Svitav. Před domem je bezplatné parkování a vždy je místa dostatek. Teď trochu technických informací o tomto domu.

V roce 2014 proběhla větší Rekonstrukce:
- rozvody vody, odpadů a elektřiny
- celé vrchní patro -> podhledy ze sádrokartonu včetně zateplení, plastová okna, kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů a podlahy (OSB desky + vinyl)
- přízemí -> dřevěná podlaha, izolace, OSB desky a navrchu PVC, nová výmalba, plastová okna, atd...
- nové rozvody topení
- střecha byla dělaná zhruba před 15 lety
- vchodové dveře se zatemňující folií

Dispozice:
V přízemí - vstupní chodba, dětský pokoj a ložnice (směrem dozadu do domu je pak koupelna a oddělená toaleta) a vstup na zahrádku (65 m2).
V prvním patře - prostorný a prosvětlený obývací pokoj spojený s kuchyní.

Tato nemovitost je vhodná jak pro rodinu, tak i pro pár nebo jednotlivce. Útulná zahrádka nabízí prostor k posezení s přáteli, k letní relaxaci nebo k pěstování květin či ovoce se zeleninou.

V těsné blízkosti například: autobusová zastávka (330 m), vlaková zastávka (210 m), sportovní hala (580 m), supermarket (600 m), ZŠ a MŠ (730 m), park Jana Palacha (950 m), náměstí (1,3 km), atd....

Pro další informace nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat.
S pozdravem,
Petr Maček.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svitavách.