Prodej rodinného domu, Svitavy, 160 m2

Svitavy - Lány

5 900 000 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně provize RK a právního servisu. Financování nemovitosti zprostředkujeme.
Hypotéka od 28 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSvitavy - Lány
IDN106963
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti254 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Svitavách

Popis

Klidná lokalita se zástavbou rodinných domů, komfortní bydlení ve zrekonstruovaném domě se zahradou, ale v blízkosti plné občanské vybavenosti? Máte i Vy takovou představu o svém novém bydlení?
Tak právě Vám nově nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům ve Svitavách, rozdělený na dvě samostatné bytové jednotky, ideální pro vícegenerační bydlení či případně i jako investiční příležitost. Dům se nachází v klidné části města a nabízí veškeré pohodlí moderního bydlení s možností rekonstrukcí a úprav dle vlastních představ.

Celková výměra pozemku: 254 m²

Bytová jednotka č.1 – dispozice 3+kk (75 m²)
První bytová jednotka s dispozicí 3+kk prošla kompletní rekonstrukcí před 7 lety. Byly zde vyměněny plastová okna, nové rozvody elektřiny i odpadů, snížené stropy, instalována nová sanita a moderní kuchyňská linka. Jednotka je navíc podsklepená (15 m²), což poskytuje dostatek úložného prostoru. K dispozici je také půda o přibližně stejné velikosti jako je celá bytová jednotka, kterou lze využít pro další rozšíření obytné plochy nebo jako úložný prostor. Tato jednotka má samostatný vchod a vlastní plynový kotel na ohřev vody a vytápění.

Výměry jednotlivých místností:
- Obývací pokoj + kk: 25,5 m²
- Dětský pokoj: 17,5 m²
- Ložnice: 14,6 m²
- Chodba: 11,1 m²
- Koupelna + WC: 6,2 m²

Bytová jednotka č.2 – dispozice 1+1 (42 m²)
Druhá bytová jednotka s dispozicí 1+1 o velikosti 42 m² byla vystavěna v roce 2000 a je v původním stavu od výstavby. Tato jednotka je ideální pro rekonstrukci a úpravy dle vlastních představ. Má vlastní vstup přes zahradu a rovněž je vybavena samostatným plynovým kotlem pro vytápění i ohřev vody. Zahrádka u této bytové jednotky je ideálním místem pro relaxaci, grilování nebo i zahrádkaření. Je zde i menší garáž, která aktuálně slouží spíše jako kůlna nebo zahradní domek pro uskladnění všech věcí na zahradu apod.

Výměry jednotlivých místností:
- Jídelna s kuchyní: 13,3 m²
- Ložnice: 10,2 m²
- Chodba: 6,9 m²
- Šatna: 4,3 m²
- Koupelna: 6,4 m²
- WC: 1,2 m²

Město Svitavy se nachází 59 km severozápadně od Olomouce a nabízí plnou občanskou vybavenost, včetně škol, školek, obchodů, lékařů, pošty a dalších služeb. Svitavy jsou také kulturně a společensky aktivní město s řadou zájmových organizací, které pořádají různé akce a aktivity pro obyvatele všech věkových skupin. Díky skvělé infrastruktuře je zde výborné spojení do okolních měst a obcí.

Tento rodinný dům nabízí výbornou kombinaci moderního bydlení s potenciálem pro další investice.
Pokud Vás dům zaujal, zavolejte mi pro více informací a domluvení prohlídky. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106963.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svitavách.