Prodej rodinného domu, Břežany, 75 m2

Břežany

2 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 106 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBřežany
IDS2463
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná75 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy721 m2
Podlahová plocha75 m2
Plocha nemovitosti2787 m2
Plocha zahrady2066 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynIndividuální
OdpadSeptik, Jímka
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Břežanech

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme na prodej původní částečně podsklepený rodinný dům (2+1; cca 75 m2) s navazující stodolou, uzavřeným dvorem, samostatně stojící garáží s dílnou a rozlehlou oplocenou udržovanou zahradou 1.837 m2, stojící na klidném konci obce Břežany (OÚ s knihovnou, obchod COOP, dětské hřiště, skvělé BUS spojení do HD) s úžasným rozhledem do okolí a na Břežanský velký rybník. Město Horažďovice 6 km.
Popis: suterén: část. podsklepeno: sklep s klenbou; přízemí: chodba, sam. WC, koupelna (vana, umyv., el. boiler) s oknem, kuchyň (kuch. linka, umyv. s el. průtokovým ohřívačem, el. sporák, kotel na T.P.) s jídelnou, obývací pokoj, ložnice, komora; půda.
Vedlejší stavby: navazující stodola (dílna a uhelna; možnost rozšíření obytné část), samostatně stojící velká garáž (2 auta za sebou) a výminek (pokoj s komorou).
Pozemek celkem: 2.787 m2;
Zastavěná plocha a nádvoří (dům s dvorem a garáží): 721 m2;
Zahrada: 2.066 m2; Pěkná, slunná, oplocená, udržovaná a sekaná zahrada s plodícími ovocnými stromy a vjezdem.
Voda: obecní řad a vlastní kopaná studna;
Odpad: jímka na vyvážení;
El.: 220/380 V;
Vytápění: ÚT – kotel na T.P. v kuchyni;
TUV: el. boiler;
Dům lze okamžitě užívat, avšak k modernímu bydlení vyžaduje rekonstrukci (lze žádat o dotace, např.: „oprav dům po babičce“ apod...) či využít zahradu jako „stavební pozemek“ k výstavbě domu podle vlastních představ. Výhodami nemovitosti jsou především velikost pozemků a velmi klidné místo na konci obce s krásným výhledem na blízký rybník a vrcholky Šumavy. Nutno vidět stav domu báječnou polohu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Břežanech (okr. Klatovy).