Prodej bytu 4+kk, Praha - Karlín, Rohanské nábřeží, 107 m2

Rohanské nábřeží, Praha - Karlín, Praha 8

21 800 000 Kč
/za nemovitost
Uvedená cena je včetně DPH, dvou parkovacích stání a sklepa
Hypotéka od 103 892 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRohanské nábřeží, Praha - Karlín, Praha 8
IDB1.7.3
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná114 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha107 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt 4+kk, č. B1.7.3 o výměře 113,9 m2, v první etapě bytového projektu Rohan City v budově B1 - Riviéra Karlín.
V bytě jsou nainstalovány klimatizace Daikin, předokenní žaluzie a podlahová topení v koupelnách.
K bytu náleží sklep o rozměru 3,9 m2, 3x podzemní parkovací stání s dobíjecí stanicí na elektroauto a 1x stání na motocykl.

Byt je možné předat ve stavu, který je na fotografiích, nebo je možné jej dokončit do standardu za příplatek 700.000,-


Součástí výstavby první etapy projektu Rohan City jsou 4 bytové domy ve dvou různých sekcích označených jako Riviéra Karlín a Diamanty Karlín.

Riviéra Karlín od architektů Ing. arch. Moniky Čížkové a Ing. arch. Petra Vacka, EBM Group;

Dva bytové domy s označením B1 a B2 vyrostou při ulici Rohanské nábřeží, na samé hranici stávající karlínské zástavby. Architektonické a výtvarné řešení je moderní a současné a společně s účelným návrhem vnitřních prostorů odpovídá aktuálním nárokům na moderní bydlení. Domy zaujmou tvarovým kontrastem základních hmot a subtilních ochozů, které výtvarně podporuje materiálové řešení.
Bytový komplex bude mít charakter městských domů, jenž vychází z tradic Karlína. Kombinuje vysoký standard moderního bydlení s atmosférou rodinné lokality. Uliční prostor zpříjemní velkoryse řešené zelené plochy. V úrovni parteru domu bude navíc rezidentům přístupná soukromá zahrada, aby i uvnitř živé městské čtvrti vždy našli klidné prostředí pro odpočinek. V blízkosti domu vznikne i nové, bohatě vybavené dětské hřiště.
Maximální počet bytů nabídne výhled do stávající zeleně karlínského břehu Vltavy a nového parku, který bude součástí výstavby projektu Rohan City. Nový park naváže na zelené Kaizlovy sady při historické budově Invalidovny. Velkorysé prosklené stěny hlavních obytných prostor domu přiléhají k venkovním plochám ochozů. Ty nabízí i atraktivní dálkové výhledy až na Pražský hrad nebo vrch Vítkov. V domech bude umístěno celkem 108 bytových jednotek.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 8.