Prodej bytu 4+kk, Praha - Libeň, Primátorská, 107 m2

Primátorská, Praha 8 - Libeň

8 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 40 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPrimátorská, Praha 8 - Libeň
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná107 m2
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme převod družstevního podílu bytu o rozloze 114,1 m2 (17,3 % nemovitosti). Byt s balkonem se nachází ve 2. NP bytového domu v pražské ul. Primátorská v těsné blízkosti parku Pod Korábem, který je zeleným srdcem lokality.
Těsné okolí domu nabízí veškerou občanskou vybavenost - školy a školky, dětské hřiště, obchody, úřady, sportovní centrum. Okolí je přímo vybízí k procházkám - zmíněným parkem, v Thomayerových sadech, k Libeňskému zámku, k vyhlídce z Bílé a Černé skály či po nábřeží Vltavy. 200 metrů od domu se nachází tramvajová zastávka U Kříže, metro 2 zastávky tramvají či 10 min chůze. 5 minut od domu je cyklostezka vedoucí z centra do Troji a dále za Prahu. Velkou výhodou lokality je parkování zdarma přímo před domem či okolních ulicích. Autem se do centra dostanete do 15 min.
Samotný byt nabízí několik možností využití. V současné chvíli je po částečné rekonstrukci. Rekonstrukcí prošla koupelna s prostorným sprchovým koutem a samostatné WC. V bytě jsou nová okna a instalovaný elektrický bojler pro ohřev vody. Plyn je v domě zaveden, do bytu nikoli. Nyní má byt dispozici 4+kk - samostatné neprůchozí pokoje. Dispozici bytu je však možné změnit. Lehkou úpravou získat praktické 3+1 a zřídit novou kuchyň v pokoji s balkonem, popř. probourat zeď mezi těmito místnostmi a získat tak prostorný byt 3+kk s prostornými světlými pokoji v klidové části bytu, či na konci chodby zbudovat malou šatnu. Variant je několik, záleží na konkrétních potřebách a vkusu kupujícího.
V domě je k dispozici výtah. K bytu náleží sklepní kóje.
Byt je v současné době podnajmutý, takže Vám může příjem běžet okamžitě...
Byt je součástí bytového družstva a v současné chvíli není převod do vlastnictví osobního možný.
Právní servis je samozřejmostí. Dále Vám můžeme nabídnout služby hypotečního poradce, služby bytového designéra, stěhování či zajištění vhodného nájemníka při koupi bytu na investici a pojištění domácnosti.
V případě zájmu o prohlídku nebo více informací nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 8.