Prodej vily, Carrer de Temist, Španělsko, 390 m2 (ID: 1347611)

Carrer de Temist, Španělsko

Cena na vyžádání

Parametry domu

AdresaCarrer de Temist, Španělsko
ID65
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná420 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha390 m2
Plocha nemovitosti700 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná
Garáž

Origo partneři

Popis

Nádherná vila v tradičním španělském stylu postavená významným Dénijským stavitelem (z r. 2000) na jedinečném pozemku (700 m2) s výhledem na moře a horu Mongó nabízí 3 výborně architektonicky řešená obytná podlaží (319 m2) - 6 ložnic, 5 koupelen z toho 3 en-suite koupelny, 200 m2 teras, bazén a spoustou soukromí v unikátní rezidenční lokalitě La Pedrera kosmopolitního historického města Dénia na bělostném pobřeží Costa Blanca v regionu Valencie - Španělsko.

Vila jsem situována na kopci s panoramatickými výhledy, které se nikdy neomrzí. Je obklopena bezúdržbovou zahradou se vzrostlými ovocnými stromy, v zádech má majestátní horu Mongó, udržující sezónní vlhkost v oblasti a zároveň příjemné mikroklima.
Ideálně architektonicky řešená vila pro mezigenerační soužití či vícečlenné rodiny a jejich návštěvy je unikátní nejen svojí polohou, ale také využitím nejkvalitnějších stavebních materiálů, obkladů, dřevěných truhlářských prvků z borovice, jako jsou dveře, vestavěné skříně s pískovanými skly, trámy, ale také maximálním využitím obytných ploch, včetně věže a vinných sklípků ve skále.
Všechny pokoje mají přístup na balkóny a terasy. Velkorozměrná okna jsou plastová s dvojitým zasklením. Bazén je v nejnižším patře domu, nad úrovní zahrady a technické místnosti.

Hlavní patro se vstupní halou, obývacím pokojem, jídelnou a kuchyní, nabízí jednu ložnici a koupelnu. Ze vstupní haly je vstup do letní kuchyně (s venkovním WC) na velké jihozápadně orientované terase o rozloze 75 m2. Točité kovové schodiště vede do věže domu, kde se nachází velká ložnice s vlastní koupelnou a samostatným přístupem na dvě terasy s nekonečným výhledem na moře a hory. Ze vstupní haly dolů vede vnitřní schodiště do mezipatra, kde se nacházejí dvě velké ložnice, každá s vlastní vestavěnou šatnou, en-suite koupelnou a také s vlastním balkónem a soukromou terasou.

Vnitřní schodiště vede ještě o další patro níže do apartmánu pro hosty (přístupného také samostatně po vnějším schodišti) se 2 ložnicemi, kuchyní, obývacím pokojem, koupelnou a toaletou. Na tomto podlaží se nachází velká terasa o rozloze 125 m2, kde je umístěn bazén o rozměrech 10 x 5 metrů, venkovní sprcha a velký venkovní sklad. Dům má několik skladovacích místností a technickou místnost.

Garážové stání je pro dvě auta u vchodu do nemovitosti.
Vila je vybavena olejovým ústředním topením a klimatizací.
Ve spodní části a po stranách pozemku jsou plodící ovocné stromy.

Náklady na provoz vily:
Voda - 100 EUR/měs.
Elektřina 190 EUR/měs.
Diesel 1500-2000 EUR/ročně v závislosti na spotřebě
Bazén a úklid celé vily 500 EUR/měs.
Údržba zahrady 300 EUR/ročně
Odpady 165 EUR/ročně
IBI lokální daň 1000 EUR/ročně

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.