Prodej rodinného domu, Přešťovice, 128 m2

Přešťovice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPřešťovice
IDJ10208
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná128 m2
Patro1.
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti287 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
VodaVodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Přešťovicích

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům k celoročnímu bydlení či rekreaci v jihočeské obci Přešťovice, 5 km od města Strakonice a 15 km od města Písek.

Pokud hledáte rodinný dům nebo chalupu v blízkosti Strakonic a Písku, a to ještě za cenu dvoupokojového bytu v Písku, je tento dům právě pro Vás.

V roce 2025 bude dokončená dálnice D4 do Prahy (dojezd do Prahy odhadem 50 min), do Českých Budějovic se dostanete do 50 minut.

Jedná se o přízemní dům o dispozici 2+1 s garáží, stodolou, skladem a přístavkem.

Všechny tyto budovy se nachází na zpevněném dvoře uzavřeném vjezdovou bránou.

Užitná plocha domu činní 66,1 m², výměra garáže cca 20,4 m², výměra stodoly cca 27 m² a další prostory o výměře 11 m² a 4,3 m². Celková výměra pozemku činní 287 m².

Obytná část domu prošla v roce 2022 kompletní zdařilou rekonstrukcí, při níž byly použity moderní kvalitní materiály v souladu s vesnickým typem domu.

Pokud by budoucí majitelé uvažovali o rozšíření podlahové plochy, nabízí se dále prostorná půda. Tuto myšlenku již započali původní majitelé, kteří vypracovali projekt na přestavbu a rozšíření domu. Tento projekt je případně novému majiteli k dispozici.

Při vytápění domu je možné využívat elektrokotel nebo je možné topit krbovými kamny s teplovodním výměníkem s rozvodem tepla do všech místností.
Ohřev vody - bojler, voda - obecní vodovod, odpad sveden do obecní kanalizace.

V obci restaurace, autobusová zastávka, veškerá občanská vybavenost se nachází v dojezdové vzdálenosti 5 km.

Doporučujeme Vám shlédnout video, které je součástí inzerátu a projít si fotogalerii.

Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přešťovicích.