Prodej rodinného domu, Rychnov u Jablonce nad Nisou, 155 m2 (ID: 1351933)

Rychnov u Jablonce nad Nisou

6 299 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 019 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRychnov u Jablonce nad Nisou
ID274711
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná155 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti1232 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Exkluzívní nabídka kouzelného rodinného domu, v malebné krajině na rozhraní Jizerských hor a Českého ráje.

Dům stojí na krásném místě, v mírném kopci u lesa, cca 1 km od jihovýchodního okraje města Rychnov u Jablonce n/N. Místo je výborně dostupné po asfaltové obecní komunikaci, vedoucí přímo podél pozemku u domu. Z pozemku je nádherný výhled do širokého okolí a na vzdálená panoramata Jizerskohorského pohoří.

Poměrně nový dům - kolaudace proběhla v roce 2008, je typově kombinací zděné a dřevostavby, střechu tvoří kvalitní střešní krytina zn. BRAMAC. Jednopodlažní objekt s obytným podkrovím je částečně podsklepený a jeho součástí je garáž pro jeden automobil. Celková užitná plocha domu je 155m2, s uživatelskou dispozicí 3 - 4+kk.

Dispozice:
1. PP.: sklepní prostor
1. NP.: vstupní chodba, hlavní obytná místnost s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna
s toaletou a technická místnost
podkroví: 2x pokoj - jeden uzavíratelný, druhý otevřený, s volným přístupem

Objekt je vytápěn pomocí el. kotle a krbových kamen, přičemž obě tělesa jsou napojena na centrálu inteligentního vytápění. Zdrojem vody je vlastní studna, odkanalizování řešeno septikem s trativodem. Dům je chráněn zabezpečením od firmy JABLOTRON.

Objekt stojí na pozemku o výměře 1232m2. Pozemek je upravený a dobře udržovaný a tvoří jej zčásti oplocená zahrada s dřevníkem, udírnou a boudou na nářadí. Ve volně přístupné části, osázené okrasnými dřevinami, je přírodní jezírko a krmelec.
Celý dům i bezprostřední okolí působí kouzelným, romantickým dojmem a nabízí nádherné prostředí jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreaci.

V blízkém Rychnově u Jablonce je základní infrastruktura - ZŠ, MŠ, pobočka ZUŠ Jablonec n. N., Policie ČR, zdravotní středisko, lékárna, pošta, knihovna, sportovní hala, fotbalové hřiště, tenisové kurty a restaurace. Dojezdová vzdálenost po rychlostní komunikaci do Jablonce n/N. je 9 km, do Liberce 15 km.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rychnově u Jablonce nad Nisou.