Prodej rodinného domu, Josefův Důl - Antonínov, 172 m2

Josefův Důl, Antonínov

7 850 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu a provize RK
Hypotéka od 37 411 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJosefův Důl, Antonínov
ID03111
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná172 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy96 m2
Podlahová plocha172 m2
Plocha nemovitosti849 m2
Plocha zahrady753 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadTrativod
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod, Studna
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování
Bazén

Origo partneři v Josefově Dole

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme prodej rodinného domu v atraktivní lokalitě jizerských hor, Josefově Dole - Antonínově. Dům byl průběžně rekonstruován a využíván pro trvalé celoroční bydlení, má udržovanou zahradu s bazénem a nedokončeným přírodním jezírkem.

V přízemí domu je obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a vstupem na velkou terasu (30 m2). Dále je zde koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. V 1NP jsou tři ložnice a z jedné z nich je vstup do půdních úložných prostor.
Ve sklepě je další koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Vytápění je peletovým kotlem na tuhá paliva (pelety nebo dřevo). Ohřev vody bojlerem. Dům je napojen na místní vodovod a současně má vlastní studnu. Kanalizace řešena 3 komorovým septikem s přepadem do veřejné kanalizace.

V obci je veškerá občanská vybavenost a dobrá dopravní dostupnost do Liberce nebo Jablonce nad Nisou. Ale především je Josefův Důl známé středisko zimních a letních sportů v CHKO Jizerských hor. (Jizerskohorská běžkařská magistrála, vleky Tanvaldský Špičák, Lucifer, Bukovka).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Josefově Dole (okr. Jablonec nad Nisou).