Prodej bytu 1+1, Dubaj, Spojené arabské emiráty, 85 m2

Dubaj, Spojené arabské emiráty

5 900 000 Kč
/za měsíc

Parametry bytu

AdresaDubaj, Spojené arabské emiráty
ID747
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná85 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři

Popis

Exkluzivní nový developerský projekt v atraktivní části města Jumeirah Village Circle, Dubai, Spojené arabské emiráty.

Roma Residence je unikátní projekt od kvalitního developera JRP a je zaměřena na nádherné, moderní, well-being bydlení. Splňuje všechny požadavky pro úžasné bydlení pro rodiny s dětmi, ale také jako velmi atraktivní investici. Revoluční koncept well-being do centra vašeho domova dostupný v jednom z nejžádanějších komplexů v Dubaji. 

Vybavení a služby v komplexu:
- Posilovny (indoor a outdoor) pro aktivní životní styl
- Nekonečné bazény pro osvěžení a relaxaci
- Bezpečné dětské koutky pro hravé dětské chvíle
- Jóga place pro rovnováhu a harmonii těla a mysli
- Stanice pro nabíjení elektromobilů pro ekologickou dopravu
- 24/7 chytré zabezpečení zajišťující klidné a bezpečné prostředí

Lokalita:
Roma Residence se nachází v prestižní lokalitě Jumeirah Village Circle (JVC), která nabízí ideální spojení mezi klidem a pohodou venkovského života a pohodlím moderního města. V blízkosti se nacházejí školy, obchody, restaurace a další vybavení pro komfortní život. 15 min Palm Jumeirah, 1 min Circle Mall,20 min Dubai Mall, 30 min Al Maktoum International Airport.

Kontaktujte nás pro více informací. Jako jediní máme přímo v Dubai certifikované česky mluvící kolegyně, které perfektně znají místní trh i jeho zákulisí a vše Vám osobně ukážou. Spolu s nimi Vám pomůžeme vybrat tu nejlepší investici na základě dlouholetých zkušeností, ověřených statistik a také výborných referencí od klientů. Kvalitní developer pro Vaši investici je základ úspěchu.

Kolegyně na místě zařídí také následný pronájem apartmánu (krátkodobý či dlouhodobý) a jeho vybavení (designový balíček), postarají se přímo o vaši nemovitost. Celý proces koupi nemovitosti nebo developerského projektu v Dubaji je možno realizovat i bezpečně online.

Těšíme se na Vás!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1.