Prodej bytu 3+1, Kladno, Americká, 62 m2 (ID: 1355596)

Americká, Kladno - Kročehlavy

4 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 493 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaAmerická, Kladno - Kročehlavy
IDN00006
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná62 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha62 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Nabízíme byt 3+1/L v Kladně Kročehlavech, v Americké ulici o podlahové ploše 62 m2 a lodžií orientovanou na východní stranu. Byt se nachází ve 3. patře revitalizovaného domu s novým výtahem. Byt je v původním stavu a vyžaduje určitou rekonstrukci, což představuje skvělou příležitost upravit si nové bydlení podle svých představ vzhledem k možnosti zrušení všech příček, které jsou původní a nově si tak sám rozvrhnout dispozici bytu. Přímo v bytě jsou dvě komory a v přízemí domu sklepní koje, což zajišťuje praktické úložné prostory. V bytě veškeré inženýrské sítě - plyn, voda, elektro.
Revitalizovaný dům má PENB C, a má k dispozici kočárkárnu/kolárnu a dobře fungující SVJ.
Díky poloze domu v oblíbené části Kročehlavy mají majitelé veškerou občanskou vybavenost přímo na dosah. V blízkosti domu jsou autobusové zastávky, vlakové nádraží, zdravotní středisko, lékárna, pošta, škola a školka, obchodní centrum se supermarkety. Díky budované rychlodráze do Prahy ceny nemovitostí v této lokalitě dynamicky porostou.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Kladně.