Prodej bytu 2+kk, Guardamar del Segura, Španělsko, 97 m2

Guardamar del Segura, Španělsko

6 007 200 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaGuardamar del Segura, Španělsko
IDF14567
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná97 m2
VlastnictvíOsobní
Garáž

Origo partneři

Popis

Představujeme vám tento apartmán se 2 ložnicemi ve vyhledávaném rezidenčním komplexu Oasis Beach XII. Tento skvost s výsadní orientací na jih , o rozloze 9,7 m2 , nabízí dokonalé spojení moderní elegance a relaxačního pohodlí.
Vychutnejte si z pohodlí svého domova nádherný výhled na svěží zahradu a šumivý venkovní bazén.
Toto útočiště pohodlí a sofistikovanosti je vybaveno klimatizací , kompletně zařízeno nábytkem a špičkovými spotřebiči , zahrnuje kuchyň , obývací pokoj - jídelnu , dvě ložnice a dvě koupelny , z nichž jedna má vlastní koupelnu.
Terasa, přístupná z obývacího pokoje a hlavní ložnice, vybízí k odpočinku na slunci nebo ke stolování pod širým nebem, přičemž její část můžete podle svých potřeb otevřít nebo zavřít.
Navíc si můžete užívat pohodlí soukromého skladu a podzemního parkovacího stání , spolu s přístupem ke špičkovému komunitnímu zázemí, jako je venkovní fitness a wellness centrum se saunou a vířivkou .
Tento apartmán postavený v roce 2019 ztělesňuje dokonalý design a kvalitu , nabízí nesrovnatelný životní styl v jedné z nejžádanějších destinací na jižním pobřeží Costa Blanca .
Podnebí :
Na pobřeží Costa Blanca je podnebí často považováno za nejlepší v Evropě , což umožňuje velmi společenský a zdravý životní styl na čerstvém vzduchu, vyznačující se kompletním sportovním a rekreačním zázemím , se vzrušujícími a kosmopolitními turistickými městy , která vynikají. pro poskytování prvotřídních služeb , z nichž některé jsou exkluzivní, považované za autentický luxus. Všechny jsou zaměřeny na náročného klienta, který hledá kvalitu a blízkost.
Na pobřeží Costa Blanca je více než 300 slunečných dní v roce . Ráj s vynikajícím spojením do celé Evropy. Letiště Alicante-Elche má moderní vybavení a snadný a pohodlný přístup z kteréhokoli místa v provincii.
V okolí:
Costa Blanca stále přitahuje lidi z celé Evropy i z jiných míst světa, protože nabízí jedinečnou kvalitu života v krásném prostředí na břehu Středozemního moře, obklopeném horami a bujnou vegetací.
Kromě golfových hřišť a přístavů, které můžete využívat podél pobřeží, nabízí tato oblast také možnost lyžování v nedalekých pohořích Sierra Nevada, Javalambre nebo Valdelinares , ráje pro milovníky zimních sportů, s krásnou přírodní krajinou. Costa Blanca nabízí jedinečně bohatý životní styl , kde se nejlepší pláže a zátoky Středozemního moře snoubí s vnitrozemím plným hor a měst, která skrývají kulturu a historické památky jedinečné ve světě.
Věříme, že vaše důvěra si zaslouží výjimečné zacházení. Budeme vám stát po boku, kdykoli nás budete potřebovat.
Máme pro vás dárek:
Naše realitní kancelář vám pomůže proměnit vaši novou nemovitost v domov vašich snů. Doprovodíme vás při technické prohlídce z projekčního oddělení až do domu, kde vám náš technický tým poradí s možnostmi vylepšení a zařizování vaší nemovitosti. Zcela zdarma!!
DŮLEŽITÉ!
Nezapomeňte, že naše služby NIKDY nezvyšují konečnou cenu domu pro naše klienty. Díky našim zkušenostem v oboru se stanem...

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.