Prodej bytu 2+kk, Torrevieja, Španělsko, 60 m2 (ID: 1362134)

Torrevieja, Španělsko

4 409 125 Kč
/za nemovitost
V ceně nejsou zahrnuty daně a poplatky spojené s nákupem nemovitosti

Parametry bytu

AdresaTorrevieja, Španělsko
IDBCH1
StavbaCihlová
Stav objektuProjekt
Plocha užitná60 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Balkon
Garáž
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji fantastický projekt ve vynikající lokalitě u pláže ve městě Torrevieja, pouhých 40min od letiště v Alicante.
Jedná se o nově postavené apartmány s jednou, dvěma nebo třemi ložnicemi, společným bazénem v blízkosti pláže Playa de Los Locos, a v docházkově vzdálenosti veškerých služeb. všechny postavené ve vysokém standardu a velmi dobré kvalitě.

Celkem bude 56 bytů rozmístěných v 6 podlažích, kde byty v horním patře budou mít vlastní terasy, byty ve středním podlaží budou mít slunné balkony a v přízemí budou krásné terasy s přístupem ke společnému bazénu. Všechny byty mají dvojitou orientaci na východ a jih, což poskytuje sluneční světlo po většinu dne.

Všechny byty mají otevřený půdorys mezi kuchyní a obývacím pokojem, jednu nebo dvě koupelny v závislosti na typu. Ti se dvěma koupelnami mají jednu z nich s hlavní ložnicí.

Urbanizace nabídne podzemní parkovací stání volitelně pro zájemce, kteří si chtějí zakoupit parkovací stání, společenský klub, zeleň a bazén s vodopádem.

Standardní byt je vybaven předinstalovanou vzduchotechnickou klimatizací, aerotermálním systémem na teplou vodu, video intercomem, sprchovými zástěnami a zrcadly v koupelnách.

V okolí naleznete celou řadu příjemných restaurací, obchodů, kaváren, supermarketů a všech služeb, které můžete potřebovat na dovolené. Nedaleko se nachází krásná pláž Los Locos. Během krátké jízdy autem se dostanete do několika nákupních center nebo golfových hřišť, jako je La Marquesa nebo Villamartin golf.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!