Prodej rodinného domu, Kamenný Újezd, 200 m2

Kamenný Újezd

9 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKamenný Újezd
ID00049
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha200 m2
Plocha nemovitosti1997 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kamenném Újezdě

Popis

Nabízím vám k prodeji dvoupodlažní rodinný dům v obci Kosov u Kamenného Újezdu. Obec Kosov se nachází v příjemné krajině plné lesů, rybníků, stezek na kolo či procházky a přitom s výbornou dostupnosti do Českých Budějovic či Českého Krumlova.

Rodinný dům má dispoziční řešení 4+1, jeho užitná podlahová plocha činí 200m2 a pozemek má celkovou výměru 1.997 m2.

Přímo u vstupní haly se nachází praktická šatna. Přízemí domu se nadále skládá z prostorného obývacího pokoje s jídelnou, samostatné kuchyně se spíží a koupelny. Ze vstupní haly je možné vstoupit do technické části domu, kde najdete technickou místnost s prádelnou, malou pracovnu a dílničku. V prvním patře se nachází tři ložnice a velká koupelna s rohovou vanou, WC a umyvadlem.

Na pozemku před domem je garážové stání pro dva osobní automobily. Na zahradě je kolem domu dřevěná terasa, tři zahradní domky, skleník, dřevník a bazén. Dostatek místa pro vaší relaxaci či zahradničení. Pozemek je vhodný také pro potenciální další výstavbu.

Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci. Vytápění a ohřev vody je zajištěn tepelným čerpadlem (vzduch - voda). V současné době není k dispozici protokol energetické náročnosti budovy, proto je v inzerci uvedena třída G. Protokol se nyní zpracovává.

V případě, že vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Zodpovím veškeré vaše dotazy a zajistím prohlídku nemovitosti. Mohu vám pomoci i se zajištěním financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kamenném Újezdě (okr. České Budějovice).