Prodej rodinného domu, Kamenný Újezd, Plavnická, 200 m2

Plavnická, Kamenný Újezd

5 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 27 403 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPlavnická, Kamenný Újezd
ID24025
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti601 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kamenném Újezdě

Popis

V exkluzivním zastoupení klienta nabízíme k prodeji prostorný třípodlažní rodinný dům v malebné obci Kamenný Újezd, která se nachází pouhých 9 km jihozápadně od Českých Budějovic. Dům je situován v klidné části obce, což zaručuje příjemné bydlení pro celou rodinu.
Dům je kompletně podsklepený a nabízí rozsáhlé možnosti využití. V přízemí se nachází garáž, prádelna, dílna a skladovací prostory. První nadzemní podlaží zahrnuje prostorný obývací pokoj, kuchyni, ložnici, koupelnu a WC. Stejnou dispozici naleznete i ve druhém nadzemním podlaží. K domu přiléhá udržovaná zahrada, která poskytuje ideální prostor pro relaxaci a rodinné aktivity.
Kamenný Újezd je ideálním místem pro milovníky přírody a turistiky. Okolní krajina nabízí mnoho možností pro pěší túry, cykloturistiku a houbaření. V blízkosti obce se nachází několik chráněných přírodních území, kde můžete obdivovat krásu jihočeské přírody v její nejčistší podobě.
Pro sportovní nadšence je v obci k dispozici široké spektrum sportovních zařízení. Najdete zde fotbalový stadion, tenisové kurty a hřiště na plážový volejbal. V bezprostřední blízkosti obce se nachází rybník Štilec, který je oblíbený jak mezi sportovními rybáři, tak mezi rekreanty. Přírodní koupaliště u rybníka nabízí travnaté pláže, minigolf, restauraci a penzion.
Srdcem obce je obecní úřad, který zajišťuje správu a organizaci komunitního života. Pro rodiny s dětmi je Kamenný Újezd ideálním místem k životu díky místní škole a školce, které poskytují kvalitní vzdělání a péči v bezpečném a přátelském prostředí. V obci se nachází také restaurace a kavárna, kde si můžete vychutnat skvělá jídla a nápoje.
Kamenný Újezd nabízí vynikající dopravní spojení. Obec má velmi dobré autobusové a vlakové spojení do Českých Budějovic a Českého Krumlova. Velkou výhodou je i nedaleká vzdálenost od nově budované dálnice D3, což zajišťuje snadný a rychlý přístup k důležitým dopravním tepnám.
Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento rodinný dům, který může být vaším novým domovem v krásné a klidné obci Kamenný Újezd.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kamenném Újezdě (okr. České Budějovice).