Prodej pozemku pro bydlení, Dolní Břežany, V Zahrádkách, 800 m2

V Zahrádkách, Dolní Břežany

5 450 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 25 973 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaV Zahrádkách, Dolní Břežany
ID62
Plocha nemovitosti800 m2

Origo partneři v Dolních Břežanech

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím krásný, slunný rovinatý stavební pozemek ve velmi vyhledávané lokalitě Dolní Břežany-Zálepy, ležící pár kroků od vstupu do lesa. Předností tohoto pozemku o velikosti 800 m2 považuji jeho umístění na naprosto velice klidném ničím nerušeným místě, kde slyšíte pouze zpěv ptactva a žádný hluk, skoro sousedící s lesem a přitom zároveň ležící v příměstské oblasti, kde nechybí veškerá občanská vybavenost a hlavně je zde výborná dopravní dostupnost do Prahy, PID doprava vzdálená 5 minut pěší chůzí od pozemku. Další velkou výhodou co se týká dopravní dostupnosti do Prahy, je výstavba konečná stanice metra D - Písnice, což autobusem budete u metra za pouhých 10 min., což
Inženýrské sítě elektrika, vodovod a kanalizace jsou na hranici pozemku a oploceno ze 2 stran.
Dle územního plánu: zastavitelnost pozemku je max. 20% plochy pozemku, maximální zastavěná plocha vč. garáží a případně dalších objektů je však 240 m2, maximální zastavěná plocha pro rodinný dům o jednom nadzemním podlaží(typu bungalov), bez obytného podkroví je 280 m2 včetně garáže. Výškové omezení: dvě podlaží(tedy přízemí a patro, resp. přízemí a obytné podkroví) max. výška hřebene 9,0m, max. výška římsy 6m.
Dolní Břežany jsou vyhledávanou lokalitou neboť nabízí pohodlný způsob života díky veškeré občanské vybavenosti, výbornou dopravní dostupností do Prahy a zároveň rozprostřenou přenádhernou přírodou kolem.
Je zde škola, školka, poliklinika,, obchody, restaurace, sportovní hala, lékárna, pivovar, přírodní rezervace a mnoho jiných zajímavostí.
Můžeme Vám i dát doporučení na výstavbu cihlových hodně žádaných bungalovů nebo patrových domů na klíč, dispozice se mohou upravovat dle požadavků klienta.
Případné financování hypotečním úvěrem Vám zajistíme za co nejlepších úrokových sazeb a podmínek jaké lze na dnešním trhu získat.
Pojďme společně se podívat na pozemek, poslechnout a vychutnat si toto skvělé místo a klid pro Váš nový budoucí domov.
Stačí jen zavolat. Více informací u makléře.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dolních Břežanech.