Prodej rodinného domu, Dolní Podluží, 501 m2

Dolní Podluží

5 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDolní Podluží
ID0729
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná501 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti4390 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Dolním Podluží

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Představujeme vám samostatně stojící dům v atraktivní části Dolního Podluží, nacházející se na rozlehlých pozemcích o celkové výměře 4391 m². Tento dvoupodlažní objekt s půdou, částečným podsklepením a garáží je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky, což jej činí ideální volbou jak pro vlastní bydlení, tak pro investiční pronájem.

Popis nemovitosti:

• První nadzemní podlaží: Bytová jednotka 2+1, která je v původním stavu a nabízí prostor pro kreativní úpravy dle vašich představ.
• Druhé nadzemní podlaží: Bytová jednotka 3+1 s terasou, která poskytuje nádherný výhled na okolní krajinu.
• Celková užitná plocha: Impozantních 501 m², což zajišťuje dostatek prostoru pro různé využití včetně možností rozšíření a modernizace.
• Technický stav: Dům je hodnocen jako stavebně dobrý, což znamená, že základní konstrukce je v pořádku a poskytuje solidní základ pro případné úpravy.


Vybavení a infrastruktura:

• Vytápění: Dům je vybaven plynovým kotlem, který zajišťuje účinné vytápění všech bytových jednotek, což je ekonomické a komfortní řešení.
• Voda: Nemovitost je připojena na vodovodní řad, což zajišťuje stálý přísun kvalitní pitné vody.
• Odpad: Odpadní voda je svedena do tříkomorového septiku, což je efektivní a ekologické řešení.
• Pozemek za stodolou: Součástí nemovitosti je také prostorný pozemek o rozloze cca 2000 m², ideální pro zahradu, sad nebo další výstavbu.
• Stodola a zázemí pro hospodářská zvířata: Zastavěná plocha 261 m², poskytuje široké možnosti pro využití v zemědělství nebo jako skladovací prostory. Tento prostor nabízí potenciál pro další rozvoj, včetně možnosti výstavby několika rodinných domů.

Poloha

Nemovitost se nachází v klidné části Dolního Podluží, která nabízí příjemné a klidné prostředí pro bydlení. Tato lokalita je zároveň dobře dostupná a má výborné spojení s okolními obcemi a městy, což je ideální jak pro každodenní dojíždění, tak pro volnočasové aktivity.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Podluží.