Prodej bytu 3+1, Plzeň, Čermákova, 70 m2

Čermákova, Plzeň

5 200 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání
Hypotéka od 24 782 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČermákova, Plzeň
ID178
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná70 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha70 m2
Garáž

Origo partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Dovolujeme si zájemcům nabídnout prodej bytu v žádané části Plzně - lokalita Bory, ulice Čermákova.

Bytová jednotka je umístěna v 1. patře bytového cihlového domu, dispozičně je řešena jako 3+1, přičemž jsou zde samostatné pokoje, a výměrou 70 m2. Byt je po celkové rekonstrukci včetně rozvodů.
V kuchyni je nová kuchyňská linka se spotřebiči, podsvětlená, tvarem do písmene U, dřez granitový s odkapávačem, indukční varná deska, elektrická trouba, digestoř, myčka nádobí - vše ve výborném stavu.
Prostorná zděná koupelna disponuje vanou, bidetem, praktickým místem na pračku, je zde umístěn také bojler na ohřev teplé vody, WC je samostatné. I v těchto prostorách jsou obklady a dlažby bez chybičky, opečovávané.
Největší místností v bytě je obývací pokoj, kde je nyní také pohodlně umístěna větší jídelní sestava nábytku ( není součástí kupní ceny ). V chodbě mezi obývacím pokojem a jednou ložnicí je na zakázku dělaná vestavná skříň se zrcadly, velice praktická a nezbytná věc do nového bydlení !

Okna bytu směřují na východ i na západ.
Podlahová krytina je korkové pláty - skvělá údržba, dále bambusová plovoucí podlaha a dlažba.
Celý dům prošel revitalizací, je zateplen a samozřejmostí jsou dnes již plastová okna.
Měsíční platba do SVJ je cca 3.000,- Kč a to včetně fondu oprav. Další náklad pro nového majitele je již pouze zálohová platba elektřiny. Plyn je do domu zaveden, ale do této konkrétní bytové jednotky byl odpojen, nevyužívali jej.

K bytu náleží vlastní sklep. Zároveň se nový vlastník stane podílovým vlastníkem kočárkárny a sušárny.
V případě zájmu je možné k bytu přikoupit ještě uzamykatelnou garáž s přívodem elektřiny, která je vzdálená cca 30 metrů od bytu.

Tato lokalita se pyšní docházkovou vzdáleností veškerého občanského vybavení, zároveň je zde klid, plno městské zeleně a dětských hřišť.
Financování může být zajištěno naším finančním specialistou, který pracuje se všemi bankovními domy a dokáže Vám tak připravit nejvýhodnější nabídku na trhu .
Doporučuji Vám prohlídku této nemovitosti. Další info v RK.


Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Plzni.