Prodej bytu 1+kk, Brno, Pahrbek, 29 m2

Pahrbek, Brno

3 999 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 19 058 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPahrbek, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná29 m2
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Třeba jste člověk, který žije sám, má zahrádku v osadě v Brně-Černovicích a chce ji mít nadosah.
Nebo jste pár a hledáte malý byt s nízkými provozními náklady.
Anebo chcete žít zrovna v téhle lokalitě, která je zelená, příjemná a klidná. Přitom do města je to….coby kamenem.

Ať jste kdo jste, vítejte u nás a vstupte!
Představujeme vám družstevní byt o dispozici 1+kk a velikosti 29m2.

Nachází se ve 2.NP z celkových tří v cihlovém bytovém domě. Dům byl postaven na ulici Pahrbek v roce 2003, samozřejmostí jsou plastová okna, celkové zateplení a centrální vytápění.

Byt je navíc po kompletní rekonstrukci, takže budete žít...no jako v bavlnce. Bez starostí a bez zbytečných výdajů navíc.
Rozložení je standardní. Ze společných prostor vejdete do vaší předsíně, odkud se dostanete jedněmi dveřmi do koupelny se sprchovým koutem, umývadlem a WC. Druhými dveřmi pak vstoupíte do ohromně prosvětleného obytného prostoru, jehož součástí je kuchyňská linka.
Naprosto běžným vybavením takové kuchyně je lednice, elektrická trouba, varná deska se dvěma plotýnkami a digestoř. A dostatek prostoru v horních skříňkách.

Co ale standardní není, je nejenom sklepní kóje, která tomuto bytu náleží. Ale byt má balkon! Prostorný balkon! S nádherným výhledem na celé Brno. Představte si ta víkendová rána, s kávou a čerstvým croissantem….obličejem nastaveným slunci a všemi starostmi za hlavou…..

To ale není vše. V domě je kolárna, čistá a uzamykatelná, a kolem domu dostatek dostupných parkovacích míst. No řekněte, kdo tenhle luxus téměř v centru Brna má?

V případě tohoto bytu se jedná o převod družstevního podílu. Byt je dotován městem a na převod do osobního vlastnictví bude připraven v průběhu roku 2026.

Jestli jste stále ještě zvědaví, jak byt ve skutečnosti vypadá, nebo jste se právě rozhodli, že jej chcete, ozvěte se nám. Rádi vám byt ukážeme a probereme s vámi veškeré možnosti prodeje, koupě a financování.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.