Prodej rodinného domu, Dambořice, 210 m2

Dambořice

Cena na vyžádání

Prohlídky tuto sobotu v 10.30 hod. - cena včetně provize a právních služeb v AK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDambořice
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná210 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti500 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Dambořicích

Popis

Místo bytu chcete raději chalupu nebo domek pro Vaši rodinu, pak se s námi pojďte podívat na dům se zahradou v Dambořicích. Dambořice je malebná obec v Jihomoravském kraji, 28 km jihovýchodně od Brna. Nemovitost se kolauduje a nový vlastník již obdrží dům s číslem popisným. Dispoziční řešení domu: Přízemí: krytá terasa, velká kuchyň s jídelnou, chodba, pokoj, obývací pokoj s krbem a východem přímo do zahrady, koupelna (sprchový kout, umyvadlo, WC), komora -místnost-kde lze umístit plynový kotel, schodiště. V prvním patře domu je velká nedokončená koupelna a nový majitel si může vybral barvy, tvary dle svých představ, dále jsou zde tři samostatné pokoje (dva pokoje mají přímí vstup na balkón).
Celková výměra pozemku je 502 m2 (zastavěná plocha 100 m2, zahrada v rovině 400 m2). Parkování je přímo na pozemku u domu.
Zahrada u domu je částečně oplocena, je zde podzemní vinný sklípek a poskytuje dostatek soukromí pro Vaši rodinu, bazén i relax.
Inž. sítě: voda: obecní vodovodní řád i plyn je u hranice pozemku, dům je napojen na obecní kanalizaci, el. 220 V i 380 V, vytápění krbové teplovzdušné topení. Velmi nízké náklady na bydlení. V obci je výborná občanská vybavenost: základní škola a mateřská škola, nákupní střediska, zdravotní středisko, kadeřnice, Veterinář, restaurace, pošta atd. V okolí jsou lesy, rybníky, památky, muzea atd. Krásný kraj - místo je vhodné také pro využití na chalupaření a rekreaci. Pro ty, kteří mají své koně, majitel nabídne pozemek vhodný pro tento účel. Doporučujeme a na Vaše dotazy k nemovitosti Vám rádi odpovíme na uvedených kontaktech - těšíme se na Vás :)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dambořicích.