Prodej ubytování, Veli Lošinj, Chorvatsko, 700 m2 (ID: 1376770)

Veli Lošinj, Chorvatsko

Cena na vyžádání

Parametry nemovitosti

AdresaVeli Lošinj, Chorvatsko
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná700 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce

Origo partneři

Popis

HOTEL VILA CONTE I Veli Lošinj
ZENITH LUXURY REAL ESTATE představuje příležitost vlatnit hotel Vila Conte, který se nachází v srdci Veli Lošinje, malebného pobřežního města s bohatou historií cestovního ruchu od roku 1885. Tento kdysi prázdninový dům rakouské hraběnky si stále zachovává své kouzlo, zejména po komplexní rekonstrukci1 v roce 2010 .

Hotel Vila Conte je obklopen hustými borovými lesy Aleppo, které přirozeně čistí vzduch. Může se pochlubit elegantní restaurací Olive Tree, sezónním venkovním bazénem, barem a klidnou zahradou resortu. V rodinných pokojích a slunečních terasách je každý pokoj vybaven klimatizací, satelitní TV, komfortní postelí, sprchovým koutem, šatníkem a psacím stolem.

Hotel sestává z 15 pokojů (13 dvoulůžkových a 2 třílůžkových) a rozprostírá se na pozemku o rozloze 1300 m2. Hotel a restaurace spolu pokrývá 700 m2. Má tříhvězdičkovou kategorizaci a nachází se na adrese Garina 14, Veli Lošinj.

Hotel Vila Conte nabízí svým hostům různé aktivity, jako je pěší turistika, šnorchlování a potápění ve Veli Lošinj a jeho okolí. Krásná pláž Bojčić je vzdálena jen 2,3 km. Letiště Lošinj je vzdáleno 10 km. Pláže zdobí všechny strany hotelu, přístupné přes městskou promenádu a nabízejí příležitosti k osvěžujícímu koupání v křišťálově čistém moři. Městské pláže Punta (skalnaté) a Rovenska (oblázkové) jsou vzdáleny 5 a 10 minut chůze.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování.