Prodej ubytování, Cesenatico, Itálie

Cesenatico, Itálie

Cena na vyžádání

Na vyžádání

Parametry nemovitosti

AdresaCesenatico, Itálie
ID5
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji tři zavedené hotely ve velmi žádané lokalitě města Cesenatico v Itálii na pobřeží Jaderského moře.
Jedná se o hotel s (****) a další dva hotely se (***).
Hotely se nacházejí v historickém centru oblíbeného turistického letoviska Cesenatico u vodního kanálu, pouhých 250 metrů od pláže. Díky modernímu a elegantnímu architektonickému rázu je místo jednou z nejvyhledávanějších turistických destinací, která
patří do tzv. Riviera Romagnola. Dominantou rybářského městečka je Porto Canale Leonardesco, malebný přístav plný barevných obchůdků, kavárniček a plachetnic, který navrhl kolem roku 1500 Leonardo da Vinci.
Všechny pokoje v hotelích jsou kompletně zrekonstruovány a přizpůsobeny standardům tří- a čtyřhvězdičkového standardu. Některé z hotelů jsou vybaveny tělocvičnou, saunou, konferenčním sálem a bazénem. Samozřejmostí v každém hotelu je útulná restaurace.
Parkování je zajištěno jak na vlastním pozemku, tak před hotelem.
Součástí nabídky je také prodej rodinného domu o zastavěné ploše 135,6 m² . Dům se nachází v těsné blízkosti jednoho z hotelů. Půdorysy, lokaci, video prohlídku a další podrobnější informace k hotelům vám rádi poskytneme po podpisu Zájmového listu (LOI).
Lokalita vzdálená 30 km jižně od Ravenny je skvělou volbou pro odpočinek, nakupování, sport i kulturní vyžití.
Mezinárodní letiště v okolí:
- Forlì, L. Ridolfi cca 30 km od hotelu, ve směru Adriatica SS16 na Cesenatico
- Rimini, F. Fellini cca 30 km od hotelu, ve směru Adriatica SS16 na Cesenatico
V případě zájmu je možné si předem dohodnout osobní prohlídku všech objektů.
Neváhejte kontaktovat makléřku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování.