Prodej rodinného domu, Babice u Rosic, 90 m2

Babice u Rosic

6 790 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 32 359 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBabice u Rosic
IDE1336L028
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná90 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuRohový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy140 m2
Plocha nemovitosti242 m2
Plocha zahrady52 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Babicích u Rosic

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme jedinečnou příležitost stát se majitelem krasného rodinného domu v malebné obci Babice u Rosic nacházející se asi 20 km západně od Brna. Tento dům prošel nedávno kompletní a velmi kvalitní rekonstrukcí, která zahrnuje nové rozvody vody, elektřiny, kanalizace, zateplení, novou střechu včetně krovů, omítky, obložky, sádrokartony a zateplené stropy.
Rodinný dům o dispozici 3+1 a užitné ploše cca 90 m2 stojí na pozemku o celkové výměře 242 m2. Součástí rekonstrukce byla také nově vybudovaná stylová koupelna s elektrickým podlahovým vytápěním a otopným žebříkem. Nový vysokovýkonný kotel na pelety zajišťuje úsporné vytápění a je doplněn o elektrokotel s dálkovým ovládáním. Krbová kamna v jednom z pokojů dodávají domovu útulnou atmosféru. Elektrická brána pro pohodlný vjezd na dvůr, pergola pro relaxační posezení a prostorná kůlna/dílna i tohle najdete na pozemku. Dům je částečně podsklepen a pro větší rodiny se zde nabízí možnost rozšířit obytný prostor o půdní vestavbu. Velkou výhodou je také možnost připojit se na optický internet s rychlostí až 1GB.
Babice u Rosic jsou obec v okrese Brno-venkov, rozkládají se v Boskovické brázdě a jsou součástí mikroregionu Kahan. V blízkých obcích Zastávka, Zbýšov a Rosice se nachází veškerá občanská vybavenost. Ve Zbýšově, který je vzdálen pouhé 2 km, najdete také unikátní Muzeum průmyslových železnic, kde můžete zažít jízdu historickým parním nebo motorovým vláčkem.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán a z tohoto důvodu je uvedena třída G.
Tento domov je připraven poskytnout Vám a Vaší rodině komfort, bezpečí a klid. Neváhejte, objednejte si prohlídku ještě dnes a učiňte první krok k životu ve Vašem snovém domově!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Babicích u Rosic.