Prodej rodinného domu, Babice u Rosic, Havířská, 70 m2

Havířská, Babice u Rosic

5 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHavířská, Babice u Rosic
ID22860
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná70 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Plocha budovy90 m2
Podlahová plocha70 m2
Plocha nemovitosti141 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Babicích u Rosic

Popis

Chcete bydlet v blízkosti města Brna, ale zároveň v klidné venkovské oblasti? Hledáte menší, ale útulný domov? Tak právě pro vás máme tento rodinný domek, který je ideální pro ty, kdo hledají harmonii mezi přírodou a městským životem.

Babice u Rosic se nacházejí 20 km západně od Brna a dům leží v klidné části obce mimo hlavní silnici. V blízkých obcích Zastávka, Zbýšov a Rosice se nachází veškerá občanská vybavenost.

Dům, dispozičně řešený jako 2+1, před čtyřmi lety prošel velkou rekonstrukcí. Jsou zde nové rozvody elektro, vody a odpadů. V domě jsou nové omítky a bylo provedeno zateplení podlah a stropů. V obývacím pokoji a kuchyni je elektrické podlahové topení. Loni v srpnu dostal dům nová platová okna s trojskly. V obci se nyní buduje nová kanalizace na kterou bude dům v brzké době napojen. Poslední stavební úpravou domu bylo zateplení, ale zatím pouze ze dvou stran.
Zahrádka kolem domu je zatím v původním stavu a nabízí tak novým majitelům možnost utvořit si jí dle vlastních představ.

Dům je připraven k okamžitému nastěhování a čeká na své nové majitele.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si svůj termín prohlídky, kde se na Vás budu těšit já, Lucie Klečková.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Babicích u Rosic.