Prodej rodinného domu, Zlín, 600 m2 (ID: 1380452)

Zlín - Kudlov

Cena na vyžádání

cena na vyžádání v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZlín - Kudlov
IDN02129
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná600 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti4841 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Zlíně

Popis

Rodinná rezidence v lokalitě Kudlov ve Zlíně představuje vrchol luxusu a komfortu, který splní očekávání i těch nejnáročnějších obyvatel. Tento impozantní dům nabízí vše, co si můžete přát pro pohodlný a luxusní život.
Vila je postavena na velkém luxusně udržovaném pozemku o rozloze 4.841 m2. Je postavena a vybavena prvotřídními materiály a zařizovacími předměty.
Velký bazén (12m x 6m ) s venkovní kuchyní a grilem je samozřejmostí. Horní terasa je vybavena moderním krbem na biolíh a vířivkou, odkud se nabízí nádherný výhled na okolní krajinu.
Interiér residence o rozloze 600m2 je navržen do dvou pater s důrazem na luxus a pohodlí. V horním patře se nacházejí čtyři prostorné ložnice a dvě koupelny. V přízemí se nachází velká ložnice s pracovnou vlastní koupelnou a terasou, obývací prostor a kuchyně s přímým vstupem k bazenu a do zahrady, dále moderně vybavené fitness centrum s parní saunou, whirpoolem a odpočinkovou terasou.
Rezidence se nachází ve vyhledávané atraktivní lokalitě Zlína, Kudlov. Tato lokalita je známá svou malebností, klidem, zelení a přitom snadnou dostupností do centra města Zlín. Obyvatelé zde mohou využívat výhod klidného rezidenčního života s veškerými městskými vymoženostmi na dosah ruky.
Tato rodinná rezidence je dokonalým spojením luxusu, komfortu a výhod výjimečné lokality, což z ní činí ideální domov pro ty, kdo hledají nadstandardní bydlení. Pro podrobné informace prosím kontaktujte RK.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně.