Prodej rodinného domu, Studenec, 301 m2

Studenec

Cena na vyžádání

info v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStudenec
ID00125
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná301 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti653 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Studenci

Popis

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji velký rodinný dům v krásné obci Studenec na Vysočině. Dům má velký potenciál pohodlného bydlení pro rozsáhlou vícegenerační rodinu nebo rozdělení na bytové jednotky vhodnou rekonstrukcí (developerský záměr).

Majitelé domu mají technicky zpracován návrh možného řešení v případě obsáhlejší rekonstrukce, který je také předmětem prodeje a lze jej využít. Všechny materiály vám rádi poskytneme na vyžádání vč. společného souhlasu se stavebními úpravami a změnou užívání části objektu.

Čtyřpodlažní dům se čtvercovým půdorysem (10 m x 10 m) je umístěn na pozemku o celkové výměře 654 m2.

1.SP – užitná plocha – 75 m2
Zde se nachází garáž pro dva automobily zaparkované za sebou, dále sklepy, dílna sklad na palivo. Ze suterénního podlaží se dostanete zadním vstupem přímo na zahradu za domem.
1.NP – užitná plocha – 67,39 m2
Bytová jednotka o dispozici 2+1 s celkovou užitnou plochou 67 m2, samostatnou koupelnou a vanou.
2.NP – užitná plocha – 70,19 m2
Bytová jednotka o dispozici 2+1 s celkovou užitnou plochou 70 m2, samostatnou koupelnou a vanou.
3.NP – užitná plocha – 78,42 m2
Půda vhodná k rekonstrukci a zbudování dalšího obytného prostoru.

Na pozemku se nachází funkční studna s užitkovou vodou. Ve sklepním prostoru je původní plynový kotel. Dům se nachází uprostřed rovinatého čtvercového pozemku se vzrostlou zelení.

Obec Studenec se vyznačuje dobrou občanskou vybaveností – obchod, knihovna, mateřská a základní škola 1.-5. třída, obecní sportoviště (tenis, fotbal), Sokol Studenec. V těsné blízkosti obce je krásná Dalešická přehrada se spoustou možností koupání je doslova kousek tj. 4 km, autem za čtyři minuty, na kole za dvacet minut a pěšky za necelou hodinu. Do nejbližších větších měst Náměště nad Oslavou a Třebíče se dostanete za devět respektive 17 minut jízdy autem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Studenci (okr. Třebíč).