Prodej chaty, Kozojedy, 45 m2 (ID: 1387461)

Kozojedy

2 700 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 12 867 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKozojedy
ID022-NP02757
StavbaDřevěná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná43 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy31 m2
Podlahová plocha45 m2
Plocha nemovitosti363 m2
Plocha zahrady363 m2
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceZpevněná
DopravaSilnice, MHD
VodaStudna
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Kozojedech

Popis

Nabízíme k prodeji patrovou chatu v klidné části obce Kozojedy nedaleko Říčan kousek od Prahy.
Tato dřevěná chata s číslem evidenčním má plochu 45 m2, postavena na vlastním pozemku o celkové rozloze 363 m² Vám poskytne ideální útočiště od rušného městského života.
Do chaty se vstupuje přes chodbu na prosklenou verandu s posezením, dále do kuchyně a obývacího pokoje. Přes obývací pokoj je přístup do dalšího pokoje a po dřevěných schodech do podkroví s 3 pokoji. Z chodby se rovněž vchází na toaletu s odpadem vyvedeným do septiku 2 m3.
Ve zděném sklepě přístupném ze zahrady najdete dostatek úložného prostoru pro všechny vaše věci. Voda je zajištěna z vlastní kopané studny, elektřina je samozřejmostí a topit můžete v kamnech. Studnu lze přeměnit na vrtanou (voda je v cca 40 m), možnost připojení na vysokotlakou obecní kanalizaci ve vzdálenosti 50 m od pozemku je domluvena se starostou.
Do konce roku je schválená změna územního plánu a zastavitelnost pozemku se zvýší na 33%. Chatu je možné zrekonstruovat k trvalému bydlení.
Okolní zástavba je kombinací rekreačních objektů a domů k trvalému bydlení.
Díky zpevněné vozovce můžete snadno přijet autem a vychutnat si klidný pobyt v přírodě. Tato lokalita kombinuje krásnou přírodu, klid a dostupnost hlavního města Prahy, cca 30 min autobusem na stanici metra Háje, zastávka autobusu je 5 min chůze od domu. Chata byla pořízena s pomocí hypotéky s úrokem 2,79 %, kterou je možné v případě zájmu převést na nového majitele.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kozojedech (okr. Praha-východ).