Prodej rodinného domu, Sulice - Želivec, Kaštanová, 207 m2

Kaštanová, Sulice, Želivec

16 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 969 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKaštanová, Sulice, Želivec
IDN04192
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná207 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy216 m2
Plocha nemovitosti677 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Lodžie
Terasa
Parkování

Origo partneři v Sulicích

Popis

V rámci výstavby luxusního nízkoenergetického dvojdomu, nabízíme k prodeji dva nadstandardní a zcela totožné rodinné domy o celkové už. ploše 207 m2 a o dispozici 5+kk s terasou. Ke každému RD náleží samostatná a oplocená zahrada o vel. 461m2. Jedná se o výjimečný projekt, který zcela odpovídá nejmodernějším trendům jak v oblasti energetických úspor, tak také v oblasti designu a kvality interiérového vybavení. Objekt je naprosto ideální pro rodiny s dětmi.

Jedná se o dvoupodlažní RD s terasou, balkónem, garáží a park st. Disponuje velkým obývacím pokojem s velkoplošným posuvným prosklením, mnoha úložnými prostory vč. šatny, spižírny nebo technické místnosti a čtyřmi prostornými pokoji. Čistá podlahová plocha domu je 189m2 + terasa 18 m2.

V 1.NP se nachází vstupní chodba, garáž, koupelna s WC a sprchovým koutem, technická místnost, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou se vstupem na terasu a zahradu. Ve 2.NP přístupném po schodišti ze spol. zóny se nachází soukromá část domu. Jedná se o ložnici a další tři pokoje, z nichž dva mají přístup na balkon, dále je zde koupelna s WC a vanou a šatna.

Dům je vybaven nejmodernějšími technologiemi, které výrazně šetří náklady na provoz domu, jako rekuperace vzduchu, tepelné čerpadlo (vzduch-voda), podlahové vytápění v celém domě, kvalitní obvodové zdivo s nadstandardním zateplením. Samozřejmostí budou i přípravy na venk. žaluzie, zabezpečení, klimatizaci, Fotovoltaické panely a bateriové úložiště.

Velkou předností projektu je možnost vybrat si z široké nabídky standardního vybavení ve vysoké kvalitě. Jedná se zejména o výběr dlažeb, obkladů, podlah, sanitární techniky (umyvadla, vany, sprchové kouty, závěsná WC), dveří a zárubní. Do dokončení hrubé stavby je zde i možnost dispozičních úprav domu. Součástí ceny jsou plovoucí podlahy, interiérové dveře a zárubně, kompletní vybavení koupelen a WC, veškeré instalace, vč. zásuvek, vypínačů, vývodů dat. zásuvek ve všech pokojích, dřevěná okna se zvýšenou tepelnou a zvukovou izolací, terasy, okolní úprava terénu kolem RD.

Lokalita výstavby je velmi klidná a výhradně rezidenční, nachází se v sousedství luxusních domů s velkými pozemky. Obec Sulice se nachází v okrese Praha-východ, autem se do centra Prahy dostanete do půl hodiny. Lze také využít MHD, zastávka autobusových linek 335, 337 a 339 je vzdálena pouhých 5 min. chůze od domu. Všechny autobusy Vás dopraví na stanici Budějovická, metro C, do 40 minut. Veškerou občanskou vybavenost naleznete buď v samotné obci nebo blízkém okolí.

V docházkové vzdálenosti se nachází mateřská i základní škola, obchody, supermarket Lidl a restaurace. Volnočasové aktivity jsou zajištěny sportovními hřišti a kulturním domem pro sportovní i kulturní vyžití. Dále jsou v blízkém okolí restaurace Mandava s rozhlednou, čajovna, fitness, a sportovní areál. Okolí je protkáno mnoha cyklostezkami, např. cyklostezka krajem Josefa Lady je velmi ceněna pro malebnou krajinu. Vyrazit můžete i do blízké přírodní rezervace Hornopožárský les.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sulicích.