Prodej rodinného domu, Moravany - Turov, 136 m2

Moravany, Turov

2 590 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 12 343 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMoravany, Turov
ID00300
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná136 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti497 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
VodaStudna
Garáž
Sklep
Výtah

Origo partneři v Moravanech

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází na východním okraji obce Turov, místní části obce Moravany. Tento dům je ideálním místem pro ty, kteří touží po pohodovém bydlení s nádechem historie.
Dům má jedno nadzemní podlaží, sedlovou střechou s pálenými taškami, které dodávají domu venkovský ráz. Dispozice 2+1 zahrnuje prostornou ložnici, pokoj, kuchyň, spíž, sklep a garáž. Garáž nabízí nejen parkovací místo, ale i přístup na zahradu, což zaručuje soukromí a klid.
Svislé konstrukce jsou cihlové, podlahy a stropy betonové, okna původní špaletová. Prostorné a světlé místnosti bez známek vlhkosti. Voda je zajištěna z vlastní studny s čerpadlem, odpadní vody řeší septik na pozemku vlastníka.
Dům je vytápěný etážovým topením s kotlem na tuhá paliva. Záložní elektrokotel nabízí flexibilní možnost vytápění. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Elektroinstalace je původní s napětím 230/400 V.
Celková plocha pozemku je 497 m2, z toho 136 m2 zastavěná plocha.
Obec Turov je pohodlně dostupná z D35, exit Ostrov vzdálený 5 km, dojezdová vzdálenost do Pardubic 23 minut.
Tento rodinný dům je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodové bydlení v malebné vesničce, s dostatkem prostoru pro zahradničení a další venkovské aktivity. Pro více informací a domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte na telefonním čísle 608051916 nebo e-mailu cerny@otrosinainvest.cz. Těšíme se na váš zájem!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Moravanech (okr. Pardubice).