Prodej bytu 3+kk, České Budějovice, Krumlovská, 73 m2 (ID: 1392580)

Krumlovská, České Budějovice - České Budějovice 7

6 895 900 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 32 864 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKrumlovská, České Budějovice - České Budějovice 7
IDN00021
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná73 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha73 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Nabízíme k prodeji ve výstavbě, prostorný byt v osobním vlastnictví 3+kk o užitné ploše 73m2, který se nachází v klidné a oblíbené lokalitě Rožnova. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s jedinečným výhledem a zároveň chtějí mít vše potřebné na dosah ruky.

K bytu náleží také terasa o velikosti 6m2, která je ideálním místem pro relaxaci po náročném dni, nebo pro ranní kávu s výhledem na město. K dispozici je také sklep o velikosti 3,8m2, který nabízí dostatek prostoru pro uložení věcí.
Během výstavby je možné ovlivnit budoucí vizualizaci bytu.

Byt má velmi praktickou dispozici, která uspokojí i náročné zákazníky. K bytu náleží také vlastní parkovací stání přímo u domu, což je velkou výhodou v dnešní době, kdy jsou parkovací místa často velmi limitovaná.

Pokud hledáte pohodové bydlení s vlastním parkovacím místem, terasou a dostatek prostoru, pak je tato nemovitost právě pro vás. Věříme, že si zamilujete nejen prostorný interiér, ale také nádherný výhled a klid, který tato lokalita nabízí.
Předpokládaný termín dokončení stavby prosinec 2024.

Těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni odpovědět na všechny vaše otázky. Na prohlídku vás rádi doprovodíme a pomůžeme vám s jakýmikoli dotazy ohledně koupě této nemovitosti. Neváhejte nás kontaktovat, těšíme se na naši spolupráci.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Českých Budějovicích.