Prodej rodinného domu, Rychvald, 155 m2

Rychvald

Cena na vyžádání
/za nemovitost
volejte makléři, včetně provize, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRychvald
ID03328
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná155 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy97 m2
Plocha nemovitosti1343 m2
Plocha zahrady1246 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Terasa
Parkování
Bazén

Origo partneři v Rychvaldu

Popis

Nabízíme k prodeji pěkný rodinný dům s dispozičním řešením 6+kk, nacházející se v tiché a klidné části obce Rychvald. Tento dvoupodlažní dům je ideální volbou pro mladou rodinu hledající pohodlí a soukromí.
Přízemí domu je řešeno jako 3+kk a zahrnuje prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, pracovnu, ložnici, koupelnu s vanou a sprchovacím koutem, samostatné WC, technickou místnost a zádveří. Z obývacího pokoje je přímý vstup na zahradu. Pro příjemnou atmosféru v chladnějších měsících jsou k dispozici krbová kamna.
Do druhého nadzemního podlaží vede dřevěné schodiště, které vás zavede do dvou neprůchozích pokojů a jednoho průchozího pokoje. Nachází se zde také šatní prostor, který poskytuje dostatek úložného místa.
Nemovitost je vytápěna elektrickým podlahovým topením a k dispozici je bojlér na 125 litrů teplé vody. Rodinný dům byl kolaudován v roce 2010. Dům je velmi dobře udržován a nachází se na pěkně upravené zahradě s dřevěným domkem na nářadí, venkovní pergolou, koupacím sudem s vířivkou a krytým stáním pro jedno auto. Na zahradě rostou okrasné a ovocné dřeviny, které přidávají na kráse a útulnosti tohoto místa.
Nemovitost je situována ve slepé ulici, což zaručuje klid a soukromí. Lokalita je velmi dobře dostupná z Ostravy a okolí, s vynikající dostupností základní školy, mateřské školky, lékařů, lékárny a obchodů, které jsou v dosahu chůze nebo krátké jízdy autem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rychvaldu.