Prodej obchodního prostoru, Ostrava, Ahepjukova, 89 m2

Ahepjukova, Ostrava

4 790 000 Kč
/za nemovitost
provize RK již zahrnuta v prodejní ceně nemovitosti
Hypotéka od 22 828 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaAhepjukova, Ostrava
ID02082024
StavbaSkeletová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná89 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuSídliště
Podlahová plocha89 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme velmi výhodně k prodeji multifunkční prostory za velmi výhodnou cenu pro kancelář, skladování, kombinaci kanceláře se skladem, servis. Prostory jsou vhodné pro eshop, montáž, kompletace, dílna, kancelářské prostory, případně jako ordinace, atd.....)

Nebytový prostor o výměře 89m2 je bezbariérový v přízemí obytného domu se samostatným vchodem v Ostrava Fifejdy s možností příjezdu až k vstupním dveřím pro vyložení, naložení zboží, materiálu....

Prostory mají samostatné elektrické rozvody a elektroměr. Internet PODA instalován. Nebytový prostor je elektronicky zabezpečen na tel. i s možností na PCO, dále manuálně - rolety na oknech.

Dobrá dopravní dostupnost - v přímé blízkosti OC Futurum 5 min. pěšky, centrum Ostravy 5 min. autem, MHD, TRAM v docházkové vzdálenosti.

Prostory jsou vhodné pro internetový obchod, služby, firmu, která potřebuje i kanceláře i sklad nebo montážní místnosti vše na jednom podlaží, pohodlný dojezd pro zákazníky i dodavatele.

Volejte pro sjednání prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Ostravě.