Prodej rodinného domu, Planá nad Lužnicí, ČSLA, 238 m2

ČSLA, Planá nad Lužnicí

5 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 356 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČSLA, Planá nad Lužnicí
ID06971
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná238 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti830 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Plané nad Lužnicí

Popis

Hledáte prostorný dům, který si můžete přetvořit k obrazu svému a nemuseli dělat žádné kompromisy? Představujeme vám podsklepený rodinný dům s garáží v Plané nad Lužnicí, na ulici ČSLA. Cihlový dům nabízí úžasných 238 m2 užitné plochy, rozložených do tří podlaží plných potenciálu. Dům je ze 70. let a je připraven na rekonstrukci – ideální pro ty, kteří chtějí vtisknout svůj vlastní styl a vizi. K domu patří pozemek o celkové ploše 830 m2.

Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky umístěné v inzerci nemovitosti včetně půdorysů všech tří pater.

Dispozice viz půdorysy. V 1. patře se nachází prostorná kuchyně (22,5 m2), ze které je vstup do obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je pak vstup do ložnice. Dále se zde nachází koupelna a vstupní hala.
V mezipatře je toaleta a menší sociální zařízení.
Ve 2. patře jsou tři pokoje, které nabídnou dostatek prostoru pro všechny vaše nápady, ať už pro dětské pokoje, domácí kancelář nebo útulný pokoj pro hosty. Z druhého patra je také vstup na prostornou půdu.
V přízemí se nachází garáž přístupná i ze zahrady a dva prostory dříve využívané jako kotelna a dílna.

Nemovitost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci, což zajišťuje komfortní bydlení. Na pozemku se nachází vlastní studna využívaná k zálivce.

Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Výhodné financování, včetně garance vrácení rezervačního poplatku, vám jistíme v rámci realitních služeb zdarma.
Pro více informací a sjednání osobní prohlídky kontaktujte makléře zakázky Ing. Andreu Kohoutovou a Matěje Kohouta.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plané nad Lužnicí.