Prodej rodinného domu, Planá nad Lužnicí, ČSLA, 232 m2

ČSLA, Planá nad Lužnicí

11 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 56 712 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČSLA, Planá nad Lužnicí
IDN106668
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná232 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti3044 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Plané nad Lužnicí

Popis

Exkluzivní nabídka! Hledáte investiční příležitost, nadstandardní bydlení, nebo zázemí pro Vaši firmu?
Nabízíme k prodeji luxusní vícegenerační vilu s užitnou plochou 232 m², která se nachází na rozsáhlém pozemku o celkové ploše 3 044 m². Tato jedinečná nemovitost se nachází v atraktivní lokalitě Planá nad Lužnicí. Lokalita zaručuje kombinaci klidu, soukromí a snadné dostupnosti veškeré občanské vybavenosti.

Tato luxusní vila nabízí mimořádně prostorné a elegantně řešené prostory. V současné době je nemovitost využívána ke krátkodobému pronájmu. Je zcela vybavena potřebným nábytkem. V každém patře naleznete kuchyňskou linku, koupelnu a WC. Pokoje jsou slunné a prostorné. K hlavním přednostem této nemovitosti patří vnitřní krytý bazén a sauna, jež jsou ideální pro relaxaci a pohodlí v soukromí vlastního domova. Bazén je vybaven tepelným čerpadlem, které zajišťuje ekonomický provoz.
Dům je podsklepený, což poskytuje další úložné prostory nebo možnosti využití dle vašich potřeb.

K nemovitosti náleží rozsáhlá, nadstandardní zahrada, která je pečlivě udržovaná a nabízí dostatek prostoru pro volnočasové aktivity, zahradničení nebo rodinné oslavy. Plocha pozemku 3 044 m² poskytuje nejenom krásný venkovní prostor, ale také vysokou míru soukromí.

Technické parametry:
Vytápění: Plynové
Bazén: Tepelné čerpadlo
Voda a kanalizace: Obecní systém
Garáž: Prostorná garáž a další možnosti parkování na pozemku
Studna na pozemku: ANO

Lokalita: Planá nad Lužnicí je vyhledávanou lokalitou díky svému klidnému prostředí a dobré dostupnosti do regionálních center. V okolí se nachází veškerá potřebná infrastruktura včetně škol, obchodů, zdravotnických zařízení a sportovních center. Blízkost přírody nabízí různé možnosti pro pěší turistiku, cykloturistiku a jiné volnočasové aktivity.

Investiční příležitost: Tato vila představuje nejen nádherné místo pro rodinné bydlení, ale také skvělou investiční příležitost díky své exkluzivitě a potenciální hodnotě na realitním trhu.

Pokud máte zájem o prohlídku této jedinečné nemovitosti nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vás!

Nemovitosti lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106668.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plané nad Lužnicí.