Prodej chalupy, Frenštát pod Radhoštěm, Papratná, 105 m2

Papratná, Frenštát pod Radhoštěm

6 363 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK, právního servisu a peněžní úschovy
Hypotéka od 30 324 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPapratná, Frenštát pod Radhoštěm
ID13025
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná105 m2
Patro1. z 2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha budovy59 m2
Podlahová plocha105 m2
Plocha nemovitosti1670 m2
Plocha zahrady1670 m2
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
KomunikaceDlážděná, Šotolina
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Frenštátu pod Radhoštěm

Popis

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme k prodeji chalupu s garáží k celoročnímu užívání o velikosti 3+kk se zastavěnou plochou 59 m2, která se nachází ve velmi pěkné lokalitě ve Frenštátě pod Radhoštěm, na ulici Papratná, v okrese Nový Jičín. Chalupa je celá podsklepená. Na zahradě o velikosti 1670 m2 je umístěn zahradní domek a krásná terasa ze zámkové dlažby s venkovním krbem, která nabízí krásný výhled na okolní Beskydy.

Interiér chalupy prošel v roce 2023 celkovou rekonstrukci - nová platová okna, elektřina a topení v mědi, nové omítky, podlahy, nová kuchyňská linka včetně spotřebičů, nové sociální zařízení včetně jeho vybavení, v garáží nové sekční vrata.
Přízemí chalupy je zděné, patro je zateplená dřevostavba. Z venku je obložená dřevem, což nádherně zapadá do okolní krajiny. Chalupa má sedlovou střechu s krytinou z plechu. Dům je napojen na elektřinu a obecní vodovod. Vodu lze také čerpat ze studny, která je umístěna na zahradě. Kanalizace je svedena do odpadní jímky. Ohřev vody je zajištěn prostřednictvím elektrického bojleru o velikosti 125 litrů. Vytápění chalupy je prostřednictvím elektrického kotle nebo kotlem na tuhá paliva, oba jsou umístěny ve sklepních prostorách. Součástí pozemku je soukromá příjezdová cesta, která je v zimním období pravidelně udržována obcí. Parkování pro 2 auta je přímo na pozemku nebo na soukromé cestě, která má zpevněný povrch.

Pojďme nahlédnout do chalupy:
Ze zádveří vedou dveře do sklepa a obývacího pokoje. Ústřední místností chalupy je obývací pokoj, který je opojený s kuchyní a jídelním koutem. Kuchyňská linka je laděná do šedé barvy v kombinaci s přírodním dřevem a je vybavena černou samostatně stojící elektrickou troubou, sklokeramickou deskou, černým granitovým dřezem s pákovou baterií a velkou lednicí s mrazničkou. Za kuchyní je umístěná koupelna dohromady s toaletou, která je vybavená závěsnou skříňkou s černým designovým umývadlem včetně pákové baterie a vanou, která zároveň slouží jako sprchový kout. Moderní design koupelny podtrhují šedé obklady s doplňky v barvách černo – bílých v kombinaci s dřevem.

Do patra se vchází po dřevěných schodech, z kterých je přímý vstup do pokoje pro hosty. Z tohoto pokoje se dále vchází do prostorné ložnice, z které vedou dveře na balkón. Z obou pokojů je krásný výhled na okolní Beskydy. Náklady na bydlení činí cca 3.500,-Kč/měsíčně, z toho elektřina 3.000,-Kč a voda 500,-Kč.
Pokud hledáte chalupu s dojezdem do centra města za kulturou, nákupy, lékařem a úřady do 15 minut jste na správném místě.
Chalupa se nachází na kraji města, na polosamotě, ale zároveň v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako je škola, školka, obchody, restaurace, Městský úřad a pošta.

Pokud Vás zaujala tato nemovitost, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám sdělíme bližší informace telefonicky nebo osobně přímo na prohlídce.
V rámci naších služeb Vám zdarma zajistíme právní servis včetně úschovy a financování nemovitosti prostřednictvím našeho hypotečního poradce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Frenštátu pod Radhoštěm.