Prodej rodinného domu, Neustupov, 266 m2 (ID: 1404106)

Neustupov, okres Benešov

3 990 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNeustupov, okres Benešov
ID897622
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná266 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy264 m2
Plocha nemovitosti393 m2

Origo partneři v Neustupově

Popis

Prodej rodinného domu v malebném Neustupově
Objevte kouzlo historie a přírody v srdci okresu Benešov! Tento rodinný dům před rekonstrukcí o dvou podlažích se samostatnými vstupy s dispozicí 2+1 a 3+1, který již více než 240 let píše svůj příběh, čeká právě možná na vás.
Historie a kouzlo domova:
Vstupte do světa, kde se setkáváte s historií. Dům nabízí nejen mnoho současného prostoru, ale i další možnost v podobě rozšíření díky velké půdě o rozloze 104 m². Představte si, jak zde můžete vytvořit další obytné prostory podle svých představ.
Soukromí a klid:
Uzavřený menší dvůr 128 m² s dominantním vzrostlým ořechem je oázou klidu a soukromí. Zde můžete relaxovat a užívat si chvíle pohody s rodinou a přáteli.
Technické vybavení:
ČOV
Obecní voda
Teplá voda bojler
Elektřina – hliník, měď
Ústřední litinové topení s vytápěním na tuhá paliva a elektrokotlem
Plastová okna s trojsklem
Stropy do prvního patra hurdisky, mezi patrem a půdou dřevěné trámové
Výška stropů 2,75 metru
Obvodové kamenné zdivo o tloušťce 80 cm
Střešní krytina 9 let stáří
Parkování vozu v průjezdu do dvora nebo přímo ve dvoře
Garáž
Prostorné bydlení:
Velkorysá plocha obytných prostor přes 206 m² a vedlejších zděných skladových prostor pro dílnu, kotelnu, sklad a zázemí domu více než 60 m² vám poskytují dostatek místa pro pohodlný život i drobné podnikání.
Okolí a dostupnost:
Neustupov je malebný městys s rychlou dostupností Votic a Benešova, kde najdete veškeré služby. Rychlý přístup na dálnici D1 vám usnadní cestování. Kousek od domu se nachází autobusová zastávka, menší vesnický obchůdek s potravinami, obecní úřad, pošta a parčík pro chvíle relaxace. Bazén zde nepotřebujete, 700 m od domu máte Podvršský rybník, který nabízí koupání v čisté vodě.
Využití domu dle územního plánu:
Níže pod galerií foto najdete textaci z regulačního územního plánu. Možností pro využití této nemovitosti je opravdu mnoho, drobná živnost, služby, penzion, stravovací služby, domáci malovýroba a jiné.
Neustupov – kouzlo Podblanického kraje – co se píše na stránkách obce
Neustupov se nachází 7 km od Votic v krásném koutu Podblanického kraje, blízko vrcholu Mezivrata. Leží přesně na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje, ve výšce 555 m n. m. v překrásném údolí obklopeném malebnými lesy, rybníky, poli a vrchy. Je to kouzelné místo, kde se jako by zastavil čas. Tento kout je trochu zapadlý, tichý a s čistým ovzduším, což mu vyneslo přízvisko Česká Sibiř.
Více fotogragií, video, územní plán textace najdete na stránce domu jindrichkuthan. cz/rodinny-dum-neustupov
Více o této rozmanité obci najdete na stránkách Neustupov. cz
Neváhejte a přijďte se podívat na tento jedinečný dům, který vám nabízí nejen pohodlné bydlení, a to i více generační, ale i možnost realizace vašich podnikatelských snů. Kontaktujte mě ještě dnes a domluvte si prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Neustupově.