Prodej bytu 3+kk, Bedřichov, 75 m2

Bedřichov

10 400 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 49 563 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBedřichov
IDBE8
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná75 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Bedřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme poslední volný apartmán v úspěšném projektu REZIDENCE BEDŘICH. Objekt se nachází na rozhraní obce Bedřichov a Janov nad Nisou, přímo u lyžařského vleku/ Skiareál U Vodárny. Užijte si možnosti bohatého vyžití Bedřichova a zároveň buďte stranou největšího turistického ruchu.

Mezonetový apartmán dispozice 3+kk o ploše 75 m² je umístěn ve druhém patře, má otevřený strop do krovu, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, prostornou koupelnu, samostatnou toaletu.

Pro výstavbu apartmánů je kladen důraz na špičkovou kvalitu použitých materiálů (dřevěné podlahy, kvalitní obklady i sanita, bezklíčový systém přístupu LOXONE do domu i do apartmánu, podlahové topení/ tepelné čerpadlo) zajišťující nadstandardní horské bydlení a vysokou míru zachování jejich hodnoty.

Jde o jedinečnou nabídku, ve které byl postaven jen limitovaný počet 8 apartmánů. Tento prémiový projekt zahrnuje to nejlepší z rodinného bydlení a aktivní dovolené díky své exkluzivní lokalitě. Bedřichov je vyhledáván nejen příznivci zimních sportů, ale je i oblíbenou destinací pro milovníky cyklistiky, turistiky či odpočinku v klidném prostředí hor. Přímo v areálu se nachází také wellness služby (finská sauna, vířivka), které budou k dispozici i pro majitele apartmánů.

Jedno parkovací stání a úložný prostor na lyžařské/ cyklistické vybavení v ceně.

Jednotky jsou zkolaudované, apartmán je ihned k předání.

S našimi renomovanými smluvními partnery vám rádi pomůžeme sjednat financování a pojištění této nemovitosti. Aktuálně nabízíme hypotéku s garantovanou dotovanou sazbou 2,99%, případně jiné cenové zvýhodnění.

Pro sjednání termínu prohlídky či další případné informace jsme vám k dispozici.

Nejsme jen další realitní kancelář, jsme kouzlohor.cz®

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Bedřichově (okr. Jablonec nad Nisou).