Prodej bytu 3+kk, Bedřichov, 87 m2

Bedřichov

11 321 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 53 953 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBedřichov
ID905464
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná87 m2
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Bedřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Apartmánový dům Bedřichov má celkovou kapacitu 3 apartmánů a 1 ateliéru, s ideální polohou pro aktivní dovolenou v přírodě.
V tomto apartmánovém domě nabízíme mezonetovou jednotku k prodeji v dispozici 3+kk o celkové ploše 87,35m² z toho plocha bytu 87,35 m² (plocha bytu dle nařízení vlády č.366/2013 Sb. ) s předzahrádkou 34,11m². Všechny apartmány obsahují v ceně jedno parkovací stání. Každý apartmán má úložný prostor pro kola nebo lyže. Každý apartmán má úložný prostor pro kola nebo lyže.
Apartmány v domě Bedřichov budou vybaveny moderními prvky a vším potřebným pro pohodlný pobyt na horách, jako jsou podlahové topení se samostatným tepelným čerpadlem pro každý apartmán, kvalitní materiály a prostorné koupelny vybavené ve vysokém standardu. Důraz je kladen také na soukromí a pohodlí, proto je k dispozici parkovací stání přímo u domu pro každý apartmán. Bezpečnostní rolety, bezpečnostní kování a bezpečnostní vstupní dveře, kamerový systém, zabezpečení každého apartmánu - alarmem, možnost extra připojení na společnou studnu, venkovní posezení, možnost grilu, dřevěná okna v patrech, vinylové podlahy, dům má obložení eukalyptovým dřevem, apartmány budou včetně kuchyňských linek, hliníková francouzská okna s HTS portálem s bezpečnostními skly.
Nízké provozní náklady - energetická náročnost budovy PENB: třída B.
Okolí apartmánového domu nabízí širokou škálu aktivit, jako jsou sjezdové lyžování, běžecké lyžování, snowboarding, turistika, cykloturistika a mnoho dalšího. Díky ideální poloze je dům lehce dostupný z Liberce, Jablonce nad Nisou i z Prahy
Apartmány těsně před dokončením - termín kolaudace říjen 2024.
Vyberte si svůj druhý domov na horách.
Sjednejte si prohlídku a nebo zjistěte více informací.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Bedřichově (okr. Jablonec nad Nisou).