Prodej rodinného domu, Šaratice, Dvorek, 161 m2 (ID: 1404394)

Dvorek, Šaratice, okres Vyškov

18 490 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 88 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDvorek, Šaratice, okres Vyškov
ID0002
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná161 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy106 m2
Plocha nemovitosti396 m2

Origo partneři v Šaraticích

Popis

Pozor, nabízíme dům, který Vás bude hýčkat svými technologiemi a náklady na provoz. Toužíte mít u domu relaxační zónu s vířivým bazénem? Dáváte přednost venkovnímu posezení s letní kuchyní? Je pro Vás prioritou soukromí domu i zahrady?
Na pozemek je možné vstoupit elektricky ovládanou branku na čip, kód nebo klíč. Vjezd na dvě parkovací stání dálkově elektricky ovládanou bránou. O bezpečí domu se stará kamerový systém včetně uložiště.
Dům je postaven na rovinatém pozemku o výměře 396 m² jako nízkoenergetický, kolaudace 2021. Nemovitost má všechnu plně automatickou vybavenost, aby byla co nejméně náročná na denní údržbu.
Nabízený dům má pultovou střechu. Obvodové zdivo Heluz 300 mm + izolace 150 mm, izolace střechy: minerální vata o celkové síle 540 mm. Okna plastová s izolačním trojsklem + venkovní rolety, v 2. NP zrcadlové folie k dosažení vnitřního soukromí. Vytápění domu a ohřev vody je řešen elektrickým kotlem s tepelným čerpadlem. V domě je podlahové topení s dotykovým ovládáním. PENB skupina A – mimořádně úsporná stavba.
Interiér i exteriér domu je zhotoven dle návrhu brněnského designéra. Kuchyně a ostrůvek je zhotoven na zakázku a disponuje velkým úložným prostorem. Samozřejmostí jsou vestavěné spotřebiče včetně vinotéky. Obložení koupelen je zhotoveno z velkoformátových desek v dekoru mramoru na zakázku. Dům disponuje velkou šatnou. Skleněné prvky jsou dodány brněnskou sklářskou společností na míru. Interiérové dveře jsou na zakázku reverzní a lakované do barev interiéru. Designové osvětlení interiéru i exteriéru je na dálkové ovládání.
Dispozice domu: 5+kk + technická místnost, vše o celkové užitné ploše 161 m² (obývací pokoj s kuchyní 38,9 m², pokoje: 22,6 m², 18,3 m², 10,65 a 10,6 m², šatna 7,65 m², koupelny 8,9 a 5,8 m², WC 2,1 a 1,7 m², technická místnost 9,9 m² a zádveří 5,1 m²). Relaxační zóna s venkovním posezením a letní kuchyní 61 m², parkovací plocha 52 m². V přilehlém přístřešku lze umístit zahradní techniku. Vstup na zahradu je řešen prostorným francouzským oknem z obývacího pokoje. Zahrada je osázena okrasnými dřevinami. K tomu, aby byl trávník krásný, slouží automatická robotická sekačka a závlahu zajišťuje systém automatické závlahy. Dešťová voda je zadržována v retenční nádrži.
Exteriérové osvětlení domu, které podporuje klidnou a pohodovou atmosféru, je řešeno automatickým osvětlením dle slunečních hodin.
Letní kuchyně s osvětlením, je vybavena přípojkou vody, odpadem, vestavěnou lednicí a stolem pro 8 osob. I pro potřeby letní kuchyně je zde vyvýšený záhon na bylinky s nádrží na dešťovou vodu. Relaxační část zahrady je vydlážděna betonovou dlažbou s impregnací. Je zde letní sprcha a v neposlední řadě vířivý bazén.
Kolem celého pozemku je gabionový plot včetně okrasných solitérních balvanů z bílého vápence.
V obci žije 1100 obyvatel. Je zde plná občanská vybavenost MŠ, ZŠ a potraviny, cyklostezky a mnohé další. Brno vzdálené 17 minut.
Tento dům je ideální pro rodinu, která hledá soukromí a přesto chce mít v dosahu město.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Šaraticích.