Prodej rodinného domu, Praha - Dejvice, Fragnerova, 182 m2

Fragnerova, Praha 6 - Dejvice

24 500 000 Kč
Hypotéka od 116 760 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaFragnerova, Praha 6 - Dejvice
ID0245
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná182 m2
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy138 m2
Plocha nemovitosti229 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům na sídlišti Baba v Praze 6 - Dejvicích. Dům byl postaven v r. 1985 v zástavbě rodinných domů, jedná se o velice klidné místo, kde není průběžná komunikace.
Dům je třípodlažní, celková výměra pozemku činí 229 m², z toho zastavěná plocha 138 m², zahrada 91 m², podlahová plocha 230 m², užitná plocha 182 m². Dům je s dispozicí 5+1 a samostatnou garsoniérou v suterénu, se dvěma lodžiemi, terasou s pergolou, prádelnou, dvěma koupelnami a třemi WC, technickou místností a rozlehlou garáží. Vstup do domu je z ulice přes malou předzahrádku, ze zádveří je vstup vpravo do garáže, která je postavena mimo půdorys domu až ke komunikaci, vlevo se nachází vstupní chodba vedoucí do schodišťové haly. Z ní je vstup do kuchyně s jídelnou, na samostatné WC a do obývacího pokoje s lodžií, která je orientovaná do zahrady. Po schodišti lze sestoupit do suterénu, který je z důvodu svažitosti pozemku v zadní části nad úrovní zahrady. V suterénu se nachází technické zázemí domu (velká prádelna, technická místnost – sklep), WC, koupelna se sprchovým koutem, komora a velká obytná místnost s výstupem do zahrady.
V 1. patře se ze vstupní haly vstupuje do koupelny, WC, šatny a čtyř ložnic, z nichž jedna má přístup na lodžii opět orientované do zahrady.
Dům je v dobrém stavebně technickém stavu úměrnému svému staří, vertikální konstrukce zděné, podlahy betonové. Okna dřevěná s vakuovými dvojskly, vytápění je centrální s plynovým kotlem. Střecha plochá, lepenkové pásy s oplechováním, střešní krytina na garáži taktéž lepenkové pásy s oplechováním.
Stavba je napojená na všechny inženýrské sítě – vodovod, kanalizace, elektřina a plyn. Rekonstrukce inženýrských sítí v ulici proběhla před 6 lety.
Autobusová zastávka (linka č.216) je vzdálena cca 250 m, v sídlišti je školka, dětské hřiště s třemi hřišti na míčové hry a skate parkem. Prodejna Albert, kavárna/cukrárna a 2 restaurační zařízení jsou vzdáleny cca 1 km. Ve vzdálenosti pouhých 50 m od domů se nachází Přírodní park Šárka.
Autobusové spojení – linka č.131 na stanici metra Hradčanská a Bořislavka, linka č.216 na stanici metra Bořislavka.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6.