Prodej bytu 2+kk, Praha - Košíře, Slávy Horníka, 69 m2

Slávy Horníka, Praha 5 - Košíře

7 500 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 35 743 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSlávy Horníka, Praha 5 - Košíře
ID20242
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná69 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti114 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nenechte se zmást identifikací -1 podlaží a čtěte dál.
Dům je zasazen do svahu a proto má i balkón s výhledem do vnitrobloku.

Chcete-li bydlet v krásném bytě, kde se nemusíte starat o žádné zařizování - tak tento byt je právě pro Vás. Budete mít jistotu dobré dostupnosti do centra města a přitom budete v klidné čtvrti se všemi výhodami velkoměsta.

Košíře jsou velmi příjemnou lokalitou Prahy 5, kde se nachází i náš - a brzy možná právě Váš - byt 2kk s celkovou plochou 68,8 m² plus balkon 2,1 m² s výhledem do klidného vnitrobloku. Dispozičně rozdělen tak, aby byl ideální pro páry nebo jednotlivce - s technickou místností, oddělenou toaletou, kvalitními dřevěnými podlahami a dostatkem úložných prostor. Byt je také možné jednoduše rozdělit na 3kk vybudováním příčky v obývacím pokoji.
V nedaleké blízkosti je lesopark Cibulka a kompletní občanská vybavenost je samozřejmostí.

Současní majitelé si tento byt zamilovali, koupili ho po kompletní rekonstrukci (provedena v roce 2020), kdy původní majitel nenechal kámen na kameni - tedy spíše cihlu na cihle neponechal, ale vše bylo zrekonstruováno ve vyšším standardu a doplněno o kuchyni na míru od Hanák Studio vč. spotřebičů.
Důvodem prodeje je stěhování do Rodinného domu za Prahou, jinak si zde bydlení nemohou vynachválit. Jako největší 3 výhody sami majitelé uvádějí:
- lokalita se skvělou dopravní dostupností
- kvalita rekonstrukce (sanita, podlahy, kuchyně, odhlučnění)
- v létě je zde příjemné prostředí i v největších pařácích

Podívejte se sami na 3D prohlídku a jistě budete souhlasit, že dispozice je naprosto ideální.

Pokud Vás byt zaujal, neváhejte nám napsat nebo zavolat a rádi Vám vše ukážeme osobně.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5.