Prodej bytu 3+kk, Praha - Vinohrady, Korunní, 67 m2

Korunní, Praha 3 - Vinohrady

10 900 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 51 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKorunní, Praha 3 - Vinohrady
ID20244
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná67 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíDružstevní

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Chcete bydlet v lukrativní části Prahy?

Vinohrady jsou velmi žádanou lokalitou Prahy 2, kde se nachází i náš - a brzy možná právě Váš - byt 3kk v družstevním vlastnictví s celkovou plochou 66,5 m², nacházející se ve druhém nadzemním podlaží secesní budovy - krásný cihlový Vinohradský dům, postaven v roce 1919.

Byt je velmi dobře dispozičně rozdělen tak, aby byl ideální pro páry, nebo menší rodinu. Jsou zde dva neprůchozí pokoje oddělené chodbou a obývací pokoj s kuchyňským koutem ve výborném stavu. Samozřejmostí jsou vysoké stropy - typické pro tento druh historické zástavby.

Koupelna se sprchovým koupem a praktickou nikou na odkládání; toaleta je zde samostatně i s vlastním umyvadlem. Výhled je směrem na Vinohradskou vodárenskou věž i do klidného vnitrobloku na opačné straně bytu, kde se nachází ložnice pro maximální klid a pohodlí.

Byt má velmi nízkou měsíční platbu bytovému družstvu, anuita doplacena ale není možný zatím převod do Osobního vlastnictví.

Určitě se podívejte na videoprezentaci a 3D prohlídku.

V nejbižších měsících bude mít byt i sklep - momentálně družstvo finalizuje realizaci.
Přijďte se podívat osobně, těšíme se na vás.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 3.