Prodej chaty, Zlín - Jaroslavice, Drahy, 96 m2

Drahy, Zlín, Jaroslavice

2 280 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 10 866 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDrahy, Zlín, Jaroslavice
IDZL03865
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná96 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha budovy32 m2
Plocha nemovitosti3576 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Balkon
Garáž
Terasa

Origo partneři v Zlíně

Popis

Hledáte únik do přírodního ráje, kde budete schopni hodit za hlavu městský život? Toužíte se oprostit od každodenních pracovních a rutinních povinností a dopřát si trochu té duševní hygieny v podobě rekreace na okraji lesa?
Pokud ano, tak tato krásná chata která se krčí v tichém údolí Jaroslavic, by mohla být ta správná volba pro Vás.
Volně stojící chata se nachází v klidném údolí v Jaroslavicích u Zlína a je obklopena ovocným sadem a lesem, je zde tudíž opravdu božský klid.
Ze Zlína tento krásný kout dosáhnete za pouhých ani ne 10 minut jízdy.
Nespornou výhodou je, že potřeby občanské vybavenosti naleznete když už ne přímo v Jaroslavicích, tak na Kudlově či v nedalekém samotném Zlíně.
Houbaření, procházky lesem, výlety, to vše doslova leží na zápraží chaty.
Pokud se však nechcete vzdalovat, tak bezmála 3600 m2 Vaší vlastní zahrady s loukou, ovocnými stromy a keři poskytne harmonické prostředí k posezení a odpočinku.
Prostorná Chata má 2 podlaží a obytné podkroví. V 2. NP najdete zastřešenou verandu k příjemnému posezení, v podkroví pak balkon. Kůlna přilehlá k chatě Vám poskytne prostor k uskladnění čehokoliv, co je třeba mít pod zámkem.
V 1. NP po vstupu , se nachází původní kuchyně, která též poslouží jako pracovní místnost. Dále oddělená toaleta a technická místnost, kde lze umístit sprchový kout.
Odsud se po točitém schodišti dostanete do 2 NP se dvěmi oddělenými místnostmi a to kuchyní s krbovými kamny a stylovou jídelnou s příjemným posezením.
Nakonec vystoupáte po točitém schodišti do podkroví s dvěma pokoji, kde pohodlně složí hlavu 5 i více osob.
Užitná plocha chaty je úctyhodných cirka 96 m2.
Výhodou je vlastní parkování pro 2-3 auta.
Do chaty je zavedena elektřina. Voda je z vlastní studny na pozemku a je vyvedena až do 2 podlaží. Vytápění je zajištěno kamny v obou podlažích.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, budu velice rád, když mne budete kontaktovat.
Rád Vám sdělím další informace a tento kus ráje Vám ukážu osobně.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Zlíně.