Prodej rodinného domu, Bernartice, 261 m2 (ID: 1406677)

Bernartice, okres Trutnov

3 990 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBernartice, okres Trutnov
ID001
StavbaCihlová
Plocha užitná261 m2
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti2018 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Bernarticích

Popis

Budete zde bydlet a po dokončení rekonstrukce se dům stane vaším sídlem? Plánujete zde podnikat? Nebo snad rozdělit pozemek a zbytek prodat? Přidat další stavbu? Vytvořit zde svůj ranč s výběhem pro koně? Nebo vybudovat ubytovací zařízení, chatu pro 16–18 lidí? Možnosti využití jsou široké. Ať je váš zájem jakýkoliv, vítejte u inzerátu na rodinný dům, který vás uchvátí především svým charakterem, umístěním a schopností splnit jakékoliv přání. Krásné místo, podmanivý výhled, všudypřítomný klid a k tomu 2018 m² pozemku. Dobrá zpráva, pozemek je veden v územním plánu jako Smíšené obytné/Rekreační.

Na Nemovitost doporučujeme využít dotaci "Oprav dům po babičce" kterou vám rád pomohu celou vyřídit a se svým projektantem a jeho týmem vám ji vyřídíme. Jedná se až o 1 000 000 Kč.

Rekonstrukce byla rozpracována a zbytek si dotvoříte, jako nový majitel podle svých představ. Současný pan majitel proinvestoval peníze do nemovitosti aby měla novou střechu, nová okna a další. Pro váš lepší přehled se podíváme na seznam technických věcí a započaté rekonstrukce

- Podlahová plocha 261m²
- Pozemek 2018 m²
- Zděná stavba
- Nově udělaná střecha + žlaby okapů
- Nová okna s trojitými skly
- Nové vstupní dveře
- Stavba podřezána
- Elektřina je nová a je připravena „roztahaná“ - celé horní patro. Dole částečně.
- Rozvody vody částečně připraveny
- Jímka je koupena a připravena k instalaci ( Kanalizace zde neni)
- Napojeno na místní vodovod
- Rozpracovaná rekonstrukce
- Odvedeno spoustu bouracích prací

Výhodou je, že k nemovitosti pan majitel přenechá i materiál, který nakoupil na rekonstrukci. Jedná se o radiátory, sadrokartonové desky na pokračování rekonstrukce, izolační pěnu, trubky na odpady, kabely a elektromateriál, konstrukce geberity - jsou usazeny. Všechny dveře do interiéru, Dvojumyvadlo, Krbová vložka oboustranná - může zůstat, pokud budete chtít a využijete.

Pro koho je dům určen?

Především pro toho, komu se bude líbit a uvidí v místě potenciál. Když jsem dům do nabídky dával, tak mě hlavou procházely různé myšlenky. Penzionek, malý ranč s výběhem pro koně, nebo zkrátka královéské rodinné bydlení takhle v horách. Ale to jsou jen mé myšlenky směrem k vám - hlavní bude ale váš příběh a váš plán.

Jak je to s okolím a klidem?

Klid, příroda, potok, hory, to vše tu najdete. Měl jsem tu možnost tu strávit pár dnů abych se s místem více seznámil a nemluvil jen naučené fráze. Dům poskytuje opravdu klid a krásné výhledy. Vraní hory poskytují krásné výhledy a možnost turistiky a výletů. Dům stojí sám a sousedů je tu málo. Polsko je pár minut cesty. Z fotek doufám uvidíte vše v kompletním obrázku, ale nejvíce řekne osobní návštěva a prohlídka.

Na viděnou na prohlídkovém dni!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bernarticích (okr. Trutnov).