Prodej rodinného domu, Vyžlovka, Skalská, 247 m2

Skalská, Vyžlovka

13 000 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 61 954 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSkalská, Vyžlovka
ID8
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná247 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy274 m2
Plocha nemovitosti2169 m2

Origo partneři v Vyžlovce

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele Vám představujeme prvorepublikovou vilu v obci Vyžlovka.
Celková výměra pozemku činí 2 169 m². Pozemek sousedí přímo s obecním lesem.

Na pozemku se nachází zděná dílna + sklad (zastavěná plocha 78 m²). Dále pak plechový sklad s výměrou 41 m² vhodný i pro parkování aut.

Dle platného územního plánu lze část pozemku oddělit s možností výstavby druhého rodinného domu s vlastním vjezdem na pozemek z hlavní ulice Pražská. Jedná se o vhodnou investici, anebo snížení vstupních finančních nákladů při koupi a budoucí rekonstrukci.

Vila Tonča byla postavena v roce 1932 a byla navržena architektem panem Václavem Řeháčkem.

Je podsklepená s kamennou podezdívkou. Obvodové zdivo je cihla.
Je napojena na místní kanalizaci, vodovod a má vlastní studnu.

Vila je nyní užívána jako dvě samostatné bytové jednotky s vlastními vchody, elektroměry i vodoměry.
Dispozice vily je vhodná i pro jednu rodinu. Je v dobré kondici, avšak připravena k rekonstrukci dle Vašich požadavků a přání.

V průběhu let proběhlo pár revitalizací a rekonstrukcí. V 2. patře byla před 10 lety instalována nová dřevěná okna a nové rozvody elektřiny. Dále pak v celém domě rozvody topení včetně topných těles.

Celková podlahová výměra včetně suterénu činí 247 m².

V prvním patře se nachází byt o dispozici 2+1 s užitnou výměrou 99 m² a výškou stropu 3 m.

Do druhého patra se jde po dřevěném schodišti, kde se nachází byt o dispozici 3+1 a užitné výměře 94 m² s výškou stropu 2,60 m, v chodbě 2,80 m.

Vytápění je lokální, ústřední formou automatického kotle na tuhá paliva. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler. Vše je umístěno v suterénu domu, kde se nachází další místnosti vhodné jako úložné prostory, viz přiložené orientační půdorysy.

Užitná výměra suterénu je 54 m². Ve vile jsou dva komíny.

Zahrada je udržovaná s mnoha okrasnými keři a vzrostlými stromy.

Lokalita je velice žádaná s denní dostupností do města Prahy. V obci jsou 3 autobusové zastávky s přímým spojem na vlakové nádraží v Říčanech a do Prahy. Obec je obklopena krásnou přírodou. Leží na okraji národní přírodní rezervace Voděradské bučiny plné cyklostezek a řadou rybníků na Jevanském potoce. Je zde mnoho kulturního a sportovního vyžití s velice příjemnou atmosférou celého okolí.

Koupi této krásné vily Vám vřele doporučuji. Kontaktujte mě a ráda Vás osobně provedu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vyžlovce.