Pronájem bytu 2+kk, Čáslav - Čáslav-Nové Město, Boženy Němcové, 41 m2 (ID: 1408382)

Boženy Němcové, Čáslav - Čáslav-Nové Město, okres Kutná Hora

12 990 Kč
/za měsíc
měsíční poplatky paušální náhrady a zálohy na úhrady služeb jsou 2.650,-Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBoženy Němcové, Čáslav - Čáslav-Nové Město, okres Kutná Hora
ID2065_18
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná41 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti64 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Čáslavi

Popis

Zprostředkuji Vám možný pronájem pěkného zánovního bytu 2+kk o velikosti 41 m². Tento byt se nachází v 3. NP bytového domu na klidném místě, v bývalém areálu kasáren v Čáslavi, který je novostavbou do nadstandardní energetické skupiny "B" dle programu "Zelené úsporám" jež zahrnovala mimo jiné i plastová okna s trojskly, venkovní žaluzie, rekuperaci vzduchu, 3x kondenzační kotel, tepelné čerpadlo, extrémní zateplení domu.
Tento vzdušný byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou na míru s velkým úložným prostorem a vestavěnou sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, digestoří a velkým osvětlením pracovní desky. Při stavbě byly použity kvalitní materiály. Podlahovou krytinu tvoří koberce, lino a dlažba. Byt má vlastní elektroměr, vodoměr i připojení k internetu.
Majitelé preferují dlouhodobý pronájem spolehlivým zájemcům.
V blízkosti je veškeré občanská vybavenost, vše dostupné pěšky bez problémů klidnou chůzí do 2 minut.
Oblíbený sportovní areál, kde se nachází tenisové centrum, fotbalové a běžecké hřiště, zimní stadion, krytý bazén a sauna, letní bazén a letní kino, dostupné pěšky bez problémů klidnou chůzí do 10 minut.
Byt je volný od 1.10.2024. Doporučujeme osobní prohlídku, jedná se o vizualizaci bytu.
Při podpisu smlouvy nutno složit majiteli 1x nájemné vč. záloh na služby a energie, vratnou kauci ve výši 31.280,- Kč, 1x úplatu za rezervační poplatek ve výši nájemného. Energetický štítek: B (64 kWh/m²/rok).
Ev. číslo: 2065_18.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!