Pronájem bytu 2+kk, Čáslav - Čáslav-Staré Město, Jana Roháče z Dubé, 43 m2 (ID: 1421657)

Jana Roháče z Dubé, Čáslav - Čáslav-Staré Město, okres Kutná Hora

12 190 Kč
/za měsíc
měsíční poplatky paušální náhrady a zálohy na úhrady služeb jsou 3.284 Kč/ 1 osoba, 4.184 kč/2 osoby
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJana Roháče z Dubé, Čáslav - Čáslav-Staré Město, okres Kutná Hora
ID221_101
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná43 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti42 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Čáslavi

Popis

Zprostředkuji Vám možný pronájem pěkného úplně nového bytu 2+kk o velikosti 43 m². Tento byt se nachází v 1. NP bytového domu na klidném místě, kousek od náměstí v ulici Jana Roháče z Dubé č.p. 221 v Čáslavi, který prošel nedávnou celkovou rekonstrukcí do nadstandardní energetické skupiny "A" dle programu "Zelené úsporám" jež zahrnovala mimo jiné i plastová okna s trojskly, rekuperaci, 2x kondenzační kotel a zateplení domu.
Tento vzdušný byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou na míru s velkým úložným prostorem s vestavěnou sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, digestoří a s velkým osvětlením pracovní desky. Při rekonstrukci byly použity kvalitní materiály. Podlahovou krytinu tvoří koberce a dlažba. Byt má vlastní elektroměr, vodoměr i připojení k internetu. K bytu náleží i sklepní koje.
Majitelé preferují dlouhodobý pronájem spolehlivým zájemcům.
Čisté nájemné činí 12.190,- Kč/měsíc, k tomu je třeba přičíst zálohy na služby a energie. Při podpisu smlouvy nutno složit majiteli 1x nájemné vč. záloh na služby a energie, vratnou kauci ve výši 30.948,- Kč, 1x úplatu za rezervační poplatek ve výši nájemného.
V blízkosti je Hyper market, pekárna, řeznictví, kosmetický salon, kadeřnictví, fitness, vyhlášená restaurace a několik dalších restauračních zařízení, park s rybníkem a náměstí kde je další občanská vybavenost, vše dostupné pěšky bez problémů klidnou chůzí do 2 minut.
Oblíbený sportovní areál, kde se nachází tenisové centrum, fotbalové a běžecké hřiště, zimní stadion, krytý bazén a sauna, letní bazén a letní kino, dostupné pěšky bez problémů klidnou chůzí do 10 minut.
Byt je volný od 15.9.2024. Doporučujeme osobní prohlídku.
Více informací na níže uvedeném e-mailu a nebo telefonním čísle. Ev. číslo: 221_101

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Čáslavi.