Prodej ubytování, Plesná, Tovární, 960 m2 (ID: 1408506)

Tovární, Plesná, okres Cheb

19 700 000 Kč
Hypotéka od 93 884 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaTovární, Plesná, okres Cheb
IDRP3671
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná960 m2
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy693 m2
Plocha nemovitosti5898 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Plesné

Popis

Prvorepubliková vila s neopakovatelnou atmosférou vhodná k bydlení i k podnikání. Sídlo firmy, lázeňství, boutique hotel, pension, luxusní dům pro seniory. Jaký je Váš podnikatelský plán?

Exklusivně nabízím k prodeji jedinečnou vilu, respektive sídlo továrníka Otto Geipela, ze známého a významného rodu.

Továrník Geipel patřil mezi největší průmyslníky chebského okresu na konci 19. a na začátku 20. století a jeho koželužna, ke které patřil ještě mlýn a pila, byla jednou z největších a nejmodernějších ve střední Evropě.

A právě teď můžete toto jedinečné sídlo, které nechal postavit v roce 1908 továrník Otto Geipel vlastnit právě Vy. A právě vy zde můžete realizovat svůj podnikatelský záměr, nebo zde vytvořit rodinné sídlo, kam za Vámi všichni budou rádi jezdit.

Současný vlastník nechal vilu v roce 2018 vysokým nákladem kompletně zrenovovat a rekonstruovat.

Výčet renovovaných a rekonstruovaných prvků se do tohoto popisu nevejde, ale každý, kdo si jenom trochu umí představit kolik to bylo práce a úsilí vzhledem k velikosti domu si také umí představit finanční obnos, který byl k realizaci potřeba.

Kompletně renovovaná špaletová okna, nová elektřina v celém domě, stoupačky, voda, podlahy, omítky, štuky atd.

O tepelný komfort a energetickou nenáročnost se starají dvě zcela nová, k životnímu prostředí šetrná a úsporná tepelná čerpadla od špičkové německé firmy Alpha Innotec.

Dům má celkem 3 patra v každé části a po celém půdorysu budovy polosuterén vhodný k mnoha účelům. Z podnikatelského hlediska je zde možno vybudovat welness, sauny, ale i další služby s plánovaným využitím spojené.

Tato nemovitost, tento úžasný dům má celkem 6 samostatných bytových jednotek vždy s vlastní, novou a moderní koupelnou a kuchyňkou. Dále reprezentativní společenskou místnost s kuchyňským koutem, jídelní salonek a zimní zahradu.

Byty: 4x 2kk vždy dvě samostatné ložnice a samostatný kuchyňský kout, 1x 2+1, a 1x 3+1 plus volná půda cca 180m vhodná pro vestavbu další jednotky.

Bližší technický popis a uspořádání jednotlivých jednotek na vyžádání.

Dům má zastavěnou plochu společně s nádvořím 693 m a patří k němu další pozemky o celkové výměře téměř 6.000 m. Jednotlivá patra mají plochu půdorysnou cca 240 m, tzn. že celková užitná plocha činí více jak 900m. Čistě plocha určená k bydlení je cca 400 m s možností vybudovat další jednotku v podkroví.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě: městský vodovod, kanalizace, elektřina, plyn a navíc je zde vlastní vydatný zdroj vody.

Obec Plesná je ideálním výchozím bodem k výletům do lázeňských lokalit jako jsou Františkovy lázně s úžasným Aquaparkem Aquaforum, Mariánské lázně a samozřejmě Karlovy Vary. Díky znovuotevření hraničního přechodu pro pěší, cyklisty i motoristy je hned přes cestu čisté a malebné lázeňské městečko Bad Brambach s nejsilnějším radonovým zřídlem na světě.

pro bližší info kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Plesné.